Пт, 2024-03-29, 17:07
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

21:26
Бойовики обстріляли Авдіївку одразу з трьох сторін - АТО
Інші останні Надзвичайні новини

АТО: бойовики обстріляли Авдіївку одразу з трьох сторін

Бойовики порушували "хлібне перемир'я" на всіх основних ділянках фронту.

Про це на брифінгу повідомив речник Міністерства оборони України з питань АТО полковник Андрій Лисенко.

"Бойові дії велися ввечері на ділянці фронту Авдіївка – Піски. Окупанти активно застосовували міномети: було випущено близько 50 мін. Найпотужніший обстріл з боку противника стався в Авдіївці: він тривав близько 4 годин, ворожий вогонь вівся одразу з трьох напрямків. Бойовики застосовували як легке, так і важке озброєння. Всього вчора на Донецькому напрямку сталося 5 ворожих обстрілів, зокрема 3 – із застосовуванням важкого озброєння. Зазначимо, що в усіх випадках українські війська відкривали вогонь у відповідь", - розповів він.

За словами речника, на Луганському напрямку бойові дії почалися після 14 години.

"Противник порушував режим тиші у Станиці Луганської, Трьохізбенці, а також в Попаснянському районі. Здебільшого бойовики відкривали вогонь з легкого озброєння. Тривалість ворожих обстрілів коливалася від 10 до 50 хвилин", - зазначив він.

Лисенко констатував, що всього вчора на Луганському напрямку противник порушив режим тиші 6 разів.

Крім того, на Маріупольському напрямку вчора бойовики порушували режим тиші в трьох місцях – Красногорівці, Павлополі та Лебединському, поінформував речник МОУ.

"Неспокійно було і вдень, і вночі. Причому саме вдень, між 13 та 17 годиною, у Красногорівці відбулося 2 потужних мінометних обстріли, під час яких було випущено понад 80 мін. Як і на Донецькому напрямку, українські війська активно вели вогонь у відповідь", - уточнив він.

Всього за минулу добу на Маріупольському напрямку сталося 6 ворожих обстрілів, зокрема 4 – із застосуванням важкого озброєння, додав Лисенко.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Надзвичайні новини | Переглядів: 774 | Додав: adminA | Теги: обстріл, АТО, Авдіївка, бойовики, з трьох сторін | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]