Пт, 2024-03-29, 11:16
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

21:33
Бойовики сьогодні вже 16 разів застосовували зброю. ВІДЕО
Інші останні Надзвичайні новини

Бойовики 16 разів обстрілювали позиції українських військових, a також відкривали вогонь по Донецьку, повідомляє прес-центр АТО.

"Так сьогодні, 4 квітня, з 00.00 до 18.00 противник 16 разів порушував режим тиші. В основному ворог використовував стрілецьку зброю", - йдеться в повідомленні.

Як повідомляє прес-центр, поблизу Донецька бойовики тричі з гранатометів і стрілецької зброї обстріляли Авдіївку і один раз Опитне.

На Луганщині під мінометний вогонь потрапили позиції українських військових поблизу н.п. Оріхове. Протягом дня бойовики 4 рази вели вогонь по Майорському.

У прес-центрі заявили, що українські військові "залишаються на раніше визначених позиціях і допомагають місцевим жителям готуватися до посівної кампанії".

"Уздовж лінії розмежування проводяться роботи з розмінування полів, а групи цивільно-військового співробітництва надають гуманітарну допомогу населенню найбільш постраждалих від обстрілів міст і селищ Донбасу", - інформує прес-центр.

Нагадаємо, 3 квітня, з 18.00 до півночі, ситуація на передовій дещо загострилася, найбільша активність зафіксована біля Донецька.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Надзвичайні новини | Переглядів: 933 | Додав: adminA | Теги: бойовики сьогодні, зброю. ВІДЕО, 16 разів | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]