Пт, 2024-04-26, 12:07
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

У суботу, 23 травня, на телеканалі "2+2" відбудеться прем'єра драми "Гвардія" про події минулого року в Україні та перших добровольців Національної гвардії.

Останні Культурні новини | Новини європейської України| Додано: 2015-04-30| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

Агентство внутрішньої безпеки Польщі зафіксувало впродовж 2014 року "високий рівень" активності спецслужб Російської Федерації Про це йдеться у доповіді Агентства.


 

Одним з ключових принципів для влади на місцях є деолігархізація. Про це 29 квітня заявив президент України Петро Порошенко на нараді з головами районних державних адміністрацій.


 

У Нью-Йорку активісти, що підтримують протестувальників у Балтіморі, зібралися Юніон-сквер, перекривши тунель Холланда і кілька вулиць міста.


 

Граничні тарифи на універсальні послуги поштового зв’язку, згідно з якими вартість пересилання простих листів і бандеролей підвищується на 19-20%.


 

Четверо музикантів національного оркестру "Ынхасу" були страчені за наказом північнокорейського лідера Кім Чен Ина, передає Yonhapnewsageny.


 

Європейський Союз сьогодні зосереджується на двох напрямках по Україні - посилення можливостей ОБСЄ для моніторингу ситуації на місці, а також на допомогу в реалізації внутрішніх реформ в Україні.