Ср, 2024-04-24, 23:09
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

Президент України Петро Порошенко підписав закон України №191-VIII "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо спрощення умов ведення бізнесу (дерегуляція)".

Останні Економічні новини | Новини європейської України| Додано: 2015-04-02| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

Парламент Чешской Республики в "первом круге" одобрил соглашение об ассоциации между Украиной и Европейским Союзом. Документ перед итоговым одобрением еще пройдет обсуждения в комитетах парламента.


 

Міністерство внутрішніх справ відкрило кримінальне провадження за фактом зловживання службовим становищем та розкрадання бюджетних коштів посадовими особами Ostchem Holding AG.


 

"Відбуваються необхідні процедури за призначенням компанії з боку Німеччини на виконання польотів з Кельна, Меммінгена і Любека до Києва, з боку Кіпру - за маршрутом Ларнака-Київ".


 

У липні 2015 року відбудеться великий бізнес-саміт, який має на меті залучення інвестицій в Україну: в аграрний та енергетичний сектори, в заощадження енергетики та інфраструктуру.


 

3 квітня 2015 о 19.00 У Музеї культурної спадщини (філія Музею історії міста Києва) відбудеться урочисте відкриття виставки "Раритети козацької доби". Про відкриття виставки повідомляється на сайті Музею.


 

Конституційний суд України у формі усного слухання розпочав розгляд справи за зверненням Верховної Ради про надання висновку щодо відповідності законопроекту про внесення змін до Конституції України щодо недоторканності народних депутатів і суддів.


 

Бойовики приховано передислокують важке озброєння до лінії розмежування на Донбасі, заявляє спікер АТО Андрій Лисенко. На Луганщині бойові зіткнення відбулися в Кримському, на "Бахмутці" і Станиці Луганській - Москаль.


 

 

СБУ совместно с военной прокуратурой разоблачила и прекратила преступную деятельность лиц, которые требовали от военнообязанных взятки за освобождение от мобилизации.


 

Федеральний канцлер Німеччини Ангела Меркель позитивно оцінила зусилля Києва зі здійснення реформ і запевнила, що німецький бізнес зробить свій внесок в економічний розвиток України.