Сб, 2024-04-20, 11:20
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

12:14
Через угорський кордон українцям заблокували пропуск: що трапилося
Інші останні Туристичні новини

Рух зупинено відразу на п'яти ділянках перетину кордону, уточнили прикордонники.

У середу, 8 березня, в українців можуть виникнути проблеми з перетином угорського кордону через оновлення інформаційної системи на кількох пунктах пропуску.

Про проблему попередили представники Держприкордонслужби. Там уточнили, що обмеження діють з 10:00 сьогоднішнього ранку.

"Пропуск через українсько-угорський кордон тимчасово призупинено. З 10:00 тимчасово призупинено пропуск осіб та транспортних засобів у пунктах пропуску "Тиса", "Лужанка", "Косино", "Дзвінкове" та "Вилок", - йдеться у повідомленні.

Також у ДПСУ пообіцяли оперативно повідомити про відновлення пропускних операцій: "Поки просимо обирати інші шляхи до Угорщини", - додали там.

Українців попередили про затримки на кордонах у перші дні березня

Нагадаємо, що з початком весняного сезону прикордонники фіксують особливу активність українців у прикордонних пунктах пропуску з країнами ЄС. Вже 7 березня в ДПСУ попередили про можливі затримки на кордоні з Польщею, Угорщиною та Словаччиною.

Зокрема, черги з машин періодично спостерігаються, попри двосторонні зусилля України й межуючих з нею держав. Так, нещодавно про відкриття нового пункту пропуску оголосила Польща.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Туристичні новини | Переглядів: 572 | Додав: adminA | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]