Чт, 2024-04-25, 23:07
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

12:36
Чому проти обміну ексберкутівців - у Порошенка та Вакарчука пояснили
Інші останні Кримінальні новини

  У Порошенка та Вакарчука пояснили, чому проти обміну ексберкутівців

Політичні партії “Європейська солідарність” та “Голос” проти обміну колишніх беркутівців, підозрюваних у розстрілі Небесної сотні.

“Європейська Солідарність” категорично засуджує включення до списків на обмін полоненими колишніх співробітників “Беркуту”, які причетні до вбивств Небесної сотні під час Революції гідності”, йдеться у заяві “Європейської солідарності”.

“Гучні справи не можна буде довести до кінця, замовників терактів не можна буде засудити. Міжнародні суди не отримають юридичних доказів організації терактів в Україні. І що не менш небезпечно: справа Майдану ставиться під сумнів”, повідомляє “Голос”.

У партії п’ятого президента Петра Порошенко нагадали, що їх лідер домігся звільнення більше трьох тисяч українських полонених. При цьому, наголосили у “ЄС”, Порошенко знаходив інші можливості для звільнення.

У “Європейській солідарності” також заявили, що вимагаючи включити у списки на обмін ексберкутівців, Кремль визнав свою причетність до розстрілів на Майдані.

У Порошенка вважають, що генпрокурор Руслан Рябошапка публічно виправдав їх звільнення “прямо у залі суду”.

У партії Святослава Вакарчука підтримали повернення заручників, але не під “диктовку Москви”. Там нагадали, що майбутній обмін стосується лише частини бранців. У той же час питання політв’язнів на території Росії та окупованого Криму лишилось поза увагою.

Нагадаємо, суд відпустив для обміну підозрюваних у розстрілах Небесної Сотні “беркутівців”.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Кримінальні новини | Переглядів: 858 | Додав: adminA | Теги: Вакарчук, Порошенко, проти обміну ексберкутівців | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]