Вт, 2024-04-16, 13:05
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

"Нормандська зустріч" затягнеться до ночі через збільшення кількості переговорів.

Останні Новини про співпрацю України з ЄС | Новини європейської України| Додано: 2019-12-09| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

За словами голови парламенту, найближчим часом реформа децентралізації буде завершена і всі зможуть відчути як якісні, так і кількісні зміни.


 

Для того щоб зменшилися суми в платіжках українців за житлово-комунальні послуги, необхідно знизити обсяг споживання тепла.


 

 

Біля Офісу Президента України у Києві триває акція "Варта на Банковій", яка розпочалася напередодні ввечері.


 

О 16.00 розпочнеться саміт за участю лідерів Франції, України, Німеччини та Росії, а на 18.45 запланована зустріч учасників зустрічі зі ЗМІ.


 

Вихідні дні у 2019 році понеділок та вівторок — 30 і 31 грудня. Таким чином на Новий рік українці відпочиватимуть чотири дні поспіль: 29, 30, 31 грудня та 1 січня 2020 року.


 

Новою прем’єр-міністеркою Фінляндії стане 34-річна Санна Марін, яка до цього очолювала міністерство транспорту та зв’язку.


 

Міністерство оборони США готується надати наступний транш військової допомоги Україні. Про це на зустрічі заявив глава міністерства Марк Еспер.