Чт, 2024-03-28, 19:33
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

20:11
Ціна питання - мінімум 5 млн доларів - порятунок "Арсеналу"
Інші останні Спортивні новини
Київський "Арсенал" не зіграє більше жодного матчу в чемпіонаті України - команда припинила своє існування, незважаючи на те, що Федерація футболу України запропонувала фінансову допомогу для проведення матчів. Про це заявив колишній президент "Арсеналу" Вадим Рабинович в ефірі програми "ПроФутбол".

"Клуб повинен був припинити своє існування до першого числа. Повірте мені, "Арсеналу" немає. І на цьому закінчимо. Якщо прем'єр-ліга хоче заробляти бали або щось ще на знищеному клубі, то у них нічого не вийде. Все зводиться до того, що, якщо "Арсенал" знімається зараз, то певні клуби недоотримують три очки, а якщо ще пройде 2-3 матчі, то можна буде інакше вважати. Тепер не треба з "Арсеналом" гратися. Треба було допомагати, коли це було можливо. А сьогодні... трупу хоч допомагай, хоч не допомагай. Клубу немає, ні на один матч він не вийде, жоден гравець під футболкою "Арсенала" більше грати не буде", - сказав Рабинович.

"ФФУ я висловлюю велику подяку за спробу підтримати клуб, але це комерційна структура, яка закінчила своє існування. На сьогодні питання закрито. Допомагати треба було тоді, коли хворий ще дихав. Футболісти, які зібралися і вирішили грати далі, - це просто група окремих футболістів. Я теж хотів зберегти їх, але не вийде. Людина, яка хоче врятувати "Арсенал", повинна була прийти ще вчора і покласти на стіл 5 мільйонів за борги і ще 15-20 мільйонів для розвитку клубу. Таких людей не знайшлося. Сьогодні, якщо така людина і знайдеться, то буде вже пізно", - підкреслив Рабинович.

Нагадаємо, раніше "Арсенал" оголосив про початок процедури банкрутства. Команда пропустила матч чемпіонату України з "Таврією " і не збиралася грати з "Металургом". За регламентом, за неявку на другий матч команда повинна бути знята з чемпіонату. Але Прем'єр-ліга вирішила відкласти матч "Арсенал" - "Металург" (Запоріжжя), нібито з тієї причини, що кияни шукають нового спонсора.


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Спортивні новини | Переглядів: 931 | Додав: adminA | Теги: порятунок Арсеналу, 5 млн доларів, ціна | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]