Сб, 2024-04-20, 14:03
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

17:46
Для оформлення паспортів у Києві заробляють на місцях у черзі
Інші останні Туристичні новини

Українці виявилися не готовими до безвізового режиму з країнами Євросоюзу, адже, як показала практика, більшість наших співгромадян досі не мають біометричного паспорту. А щоб отримати його, доведеться, буквально, пройти кілька кругів пекла.

Аби потрапити до ДП “Документ” чи ДП “Готово”, які приймають замовлення на виготовлення біометрики та видають омріяні паспорти, доведеться вистояти довжелезну чергу як у мавзолей або ж найняти спеціально навчену людину, пише “Народна Правда”.

У вагонах столичної підземки й іншого громадського транспорту з’явилися оголошення, на яких невідомі добродії пропонують усього за двісті гривень зайняти законне місце у натовпі і довше поспати зранку.

Адже, як консультують у соцмережах, якщо зайняти чергу на оформлення документів у 3-4 годині ранку, то людина напевне буде у першій тридцятці й отримає увесь спектр послуг вже до 10-ї ранку. Застовбити місце о 5-й годині, це загрожує стоянням під двірьми міграційної служби до опівдня, але якщо наївний громадянин прийде перед самісіньким відкриттям, то далеко не факт, що він взагалі зможе потрапити на прийом.

Отже, якщо є попит, буде і пропозиція.

Нагадаємо, українська біометрика одразу посіла 30 місце у світовому рейтингу паспортів.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Туристичні новини | Переглядів: 934 | Додав: adminA | Теги: оформлення паспортів, місця, черга, Київ | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]