Чт, 2024-04-25, 17:26
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

09:45
До Німеччини прибув Кличко-молодший. Готовий битися з Леапаї
Інші останні Спортивні новини

Сьогодні, 21-го квітня, Володимир Кличко прибув до Німеччини, де вже цієї суботи відбудеться бій з австралійцем Алексом Леапаї. Про це повідомляє ТСН.

На вівторок, 22 квітня, у боксерів заплановано прес-конференцію. А за день до поєдинку відбудеться офіційна церемонія зважування.

Зазначимо, що на "розігрів" бою битиметься Олександр Усик, а невістка Володимира Наталія Кличко виконає гімн України.

Нагадаємо, чемпіон світу в суперважкій вазі за версіями IBF, WBA, WBО, IBO і журналу The Ring Magazine Володимир Кличко вважає, що його майбутній суперник австралієць Алекс Леапаї під час бою агресією і силою компенсуватиме брак техніки і майстерності.

Зокрема, Кличко-молодший зазначив:

"Я думаю, що завдяки своєму стилю Алекс і досяг успіхів, і став обов`язковим претендентом на титул чемпіона WBO. Думаю, що в нього небагато уявлення про техніку, майстерність і стратегію, судячи з тих боїв, які я бачив на відео. Але вони йому і не потрібні, тому що він дуже сильний від природи. Його стиль – це насильство в рингу. Однозначно, він намагатиметься пройти на ближню дистанцію і влаштувати там "сінокіс". Так, у нього є мінуси, але є і деякі сильні сторони. Це буде непростий для мене бій, оскільки йому нічого втрачати і в нього величезна мотивація, яку я побачив в його очах на прес-конференції в Німеччині", - сказав Кличко.

При цьому він пообіцяв не працювати постійно на далекій дистанції, використовуючи свою перевагу в зрості і довжині рук.

"Ні, я стоятиму до нього дуже близько, і битимуся з ним так, що він відчує себе другим Майком Тайсоном. Звичайно, я не збираюся недооцінювати Леапаї, тому що, судячи з мого досвіду, претенденти на чемпіонські титули завжди в рингу краще виглядають, аніж зазвичай. Для них це шанс всього життя, і для Алекса також", - сказав Кличко.

Нагадаємо, бій Кличко - Леапаї відбудеться 26 квітня в німецькому Оберхаузені.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Спортивні новини | Переглядів: 920 | Додав: adminA | Теги: битися з Леапаї, Кличко-молодший, Німеччини | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]