Пт, 2024-03-29, 12:36
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

15:16
До ТОП-50 найкращих діджеїв світу потрапив український DJ Omnia
Інші останні Культурні новини
DJ Omnia посів 48-ме місце в головному світовому чарті електронної музики Top-100 DJ MAG.

Про це "Комментариям" повідомили в агентстві Top Media Communication.

DJ Omnia - це музикант Євген Смирнов, родом з Донецька. Він утвердив свої позиції у світі електронної музики, посівши 48-му позицію у найбільш вагомому світовому рейтингу в DJ MAG.

Зазначимо, що торік Omnia вперше потрапив до топ-рейтингу, тим самим став першим і єдиним українцем, який представив нашу країну в списку 100 найкращих діджеїв планети. Цього року артист піднявся ще на 10 позицій.

У першій десятці цього чарту артисти, які збирають багатотисячні зали в будь-якій точці земної кулі і гонорари яких вимірюються сотнями тисяч доларів: Hardwell, Armin Van Buuren, David Guetta, Tiеsto.

Український музикант вважає, що висока позиція у світовому чарті - це показник любові шанувальників до його музики. "Досягнення заряджають і стимулюють рухатися далі! В Україні дуже багато талановитих музикантів у різних жанрах, але мені приємно бути першим українським артистом у світовому рейтингу діджеїв. Упевнений, це лише початок, як для мене, так і для всієї української сцени", - сказав Смирнов.

Зазначимо, що в Україні Omniа дуже популярний, а за версією TopDJ.ua він найкращий представник свого жанру у країні.

"Його треки грають топові діджеї планети, релізи виходять на масштабному і впливовому лейблі - Armada Music і потрапляють в престижні компіляції. Аудиторія Євгенія в світі зростає з кожним днем​​, дуже явно це відображають соціальні мережі - 70 000 передплатників у Facebook, 20 000 "Вконтакте", - зазначили в Top Media Communication .

Крім того, Omnia працює на найбільших світових фестивалях і майданчиках: ASOT 550/600, Tiesto Club Life world tour, Global Gathering, Godskitchen, Gatecrasher, KaZantip, Trancemission, Ultra Music Festival, Summadayze (Australia), Ministry Of Sound (London), Privilege (Ibiza), Judgement Fridays (Ibiza) та інших.

Нагадаємо, найкращим діджеєм світу за версією TOP 100 DJ's у 2007 і 2008 році було визнано голландського продюсера-електронщика Арміна ван Бююрена (Armin Van Buuren).

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Культурні новини | Переглядів: 1062 | Додав: adminA | Теги: український DJ Omnia, ТОП-50 найкращих діджеїв світу | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]