Пт, 2024-04-19, 02:53
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

12:31
Донецьких сепаратистів кремлівські провокатори обробляють за допомогою НЛП і психотехнологій
Інші останні Новини російської федерації

На Youtube з’явився відеозапис розмови Катерини Губарєвої із головним ідеологом євразійського руху Олександром Дугіним. Дружина «декабриста», який зараз сидить у києвському СІЗО в очікуванні судового процесу аж за трьома статтями Кримінального кодексу, звернулася до  радника Путіна і за інструкціями – і отримала їх.

Who is who

Для тих, хто підзабув, хто такий Олександр Гелійович Дугін, нагадаємо: російський філософ, політолог, доктор соціологічних та політичних наук, відрахований свого часу з другого курсу МАІ за неуспішність, колишній ліпший приятель Едуарда Лімонова, з яким вони у буремних 90-х разом створювали Націонал-більшовистську партію, а потім розіс…лися через ідеологічні розходження (версія Дугіна) або ж через те, що Дугін звинуватив чотирьох «нацболів» у крадіжці у нього 248 рублів (версія Лімонова). За свою кар’єру декілька разів змінював ідеологічні вподобання (від антикомуністичних до антиліберальних), поки на початку 21 століття не вигадав свій власний варіант євразійства, за яким Росія має об’єднати країни колишнього СРСР у єдину євразійську супердержаву.

Окрім супердержавницьких мрій, персонаж уславився бородою а-ля Солженіцин, підхалимським висловом «Противников путинского курса больше нет, а если и есть, то это психически больные и их нужно отправить на диспансеризацию» (2007 рік), широким спектром релігійних вподобань (від окультизму до російського старообрядництва), а також шедевральними помилками у власній дисертації, у якій Дугін примудрився, зокрема, перекрутити формулу другого закону Ньютона, довівши тим самим своє слабке знайомство із шкільним курсом фізики.

Під час конфлікту в Осетії батько-засновник Міжнародного Євразійського Союзу закликав окупувати керований «американскими марионетками» Тбілісі та встановити в Грузії проросійський режим і навіть особисто відвідав місця подій та провів у Південній Осетії декілька «евразийских мероприятий» (щоправда, сунутися безпосередньо до американсько-маріонеточного Тбілісі Дугін так і не ризикнув). У 2007 році активісти дугінського «Євразійського союзу молоді» зробили вилазку на Говерлу, де сплюндрували встановлений державний герб України та заявили про перейменування Говерли у «пік Сталіна». Після цього ексцесу СБУ оголосило Дугіна персоною нон грата, однак пізніше лідеру «євразійців» знов дозволили в’їзд в Україну.

Целебральний секс по скайпу, або «Я даю вам установку на добро»

Нагадаємо також, що незважаючи на, деяку, м’яко кажучи, шизофренічність поглядів та діянь Дугіна, він офіційно є членом Експертно-консультативної ради при спікері Держдуми Сергії Наришкіні, а неофіційно – одним з радників самого Путіна, якому ідеї російської суперпупердержави імпонують не менше, ніж самому Дугіну. Утім, «євразієць»-консультант не гребує і менш титулованими клієнтами, що він і довів, провівши по «скайпу» Катерині Губаревій майстер-клас на тему «Як краще розвалити Україну».

Відеоконсультація Дугіна, викладена на Youtube, триває приблизно півгодини і відзначається неабиякою кількістью повторень основних посилів, виконаних у кращих традиціях сугестивних психотехнік.

Наприклад:

«Единственный способ сохранить Украину – это провести референдум и вернуть Януковича. Вот Януковича вернете – сохраните Украину».

«Ваш президент – Янукович. Президент Янукович вам ничего подобного, как подчиняться этой власти, не говорил. Ваш легальный президент! Соответственно, надо создать вооруженные отряды легального президента и Вече. То есть, на их стороне – узурпаторы, на вашей стороне – президент. На их стороне – Майдан, на вашей – Юго-Восточное Вече».

«Пограничников украинских больше нет. Единственно правильные пограничники – это те, у которых есть мандат легального президента Виктора Януковича на защиту границы».

«Люди, которые вам препятствуют передвижению к дружественной вам России, на самом деле, из Донецка, это люди – вне закона. В законе только те пограничники, у которых есть мандат от Виктора Януковича и которые разрешают беспрепятственно русским людям и украинским людям ездить туда-сюда через границу».

«Ростов-на-Дону – это на самом деле столица Украины, потому что здесь Верховный Главнокомандующий. Вот он кому скажет проезжать через границу, тот пусть и проезжает. Это очень важно».

Декілька слів про дебілів

Щодо кордону, до речі, Дугін хвилюється недарма: як він сам признався під час своєї відеолекції, 85 «євразійців» нещодавно були затримані українськими прикордонниками і відправлені туди, звідки приїхали (ну ось, а ще кажуть, прикордонні служби у нас не працюють…). «Самое главное – граница. Эта граница должна быть наша. Смотрите, никогда никакого референдума никто не даст провести, пока не будет решен вопрос с границей, – напучує Дугін свою клієнтку і рекомендує силоміць роззброювати українських прикордонників та створювати свої власні пункти пропуску. – Потому что если граница оцеплена представителями хунты – все, мы не можем вам помочь, на самом деле». На всі виправдання «солом’яної вдови», що її активісти і без того багато роблять (наприклад, створюють пости, щоб блокувати Національну гвардію, яка, за словами Губарєвої, являє собою ніщо інше, як перехрещений «Правий сектор»), невблаганний Дугін відповідає: цього недостатньо. Треба створити єдиний «еврорегион Дона» і провести референдум щодо його статусу, незважаючи на протидії «хунти».

Щоправда, як з’ясовувається вже за кілька хвилин, до цього «єврорегіону», на думку Дугіна, має також увійти його рідна Ростовська область – а у Росії, як відомо, будь-які референдуми на подібні теми заборонені. Утім, путінського радника це, очевидно, не дуже бентежить. Головне – підкласти свиню «неонацистской хунте». А для цього кремлівський політолог пропонує мешканцям Південного Сходу створити власну пародію на Майдан, назвати її «Юго-Восточным Вечем», а потім оголосити масовий страйк, покинути ходити на роботу і покласти болт на годування власних родин – аж поки «хунта», налякана цим високоідейним дармоїдством, не визнає свою поразку.

Теза про те, що працювати – це політично шкідливо, за словами самого ж Дугіна, є дуже важливою, тому для закріплення її у свідомості клієнтки консультант повторив разів принаймні п’ятнадцять. Наведемо декілька найяскравіших висловів:

«Вот понимаете, работать можно, когда мирное время. Когда война – то вы идиот работать, просто идиот! На самом деле, и в Киеве давно уже никто не работает, все жрут либо на американские деньги, доедают там супы какие-то, печеньки, либо грабят просто банки, захватывают помещения, захватывают парикмахерские… и так далее».

«Когда идет война, когда власть захватили бандиты, работать может только дебил или раб. Сейчас заканчивается вся работа на Юго-Востоке. Тот, кто работает, тот (сміється) москаль, кто на работу ходит – тот дебил просто. Вот тут можно такой вот припев, так сказать: за Восток, всеобщая стачка! Все скажут: а чем мы будем кормить семьи? Если вы сейчас будете думать, чем кормить семьи, некого будет кормить просто, все уничтожат неонацисты из «Правого сектора».

«Работает сейчас только придурок, предатель, коллаборационист или дебил. То есть, мы не рабы, мы больше не работаем на эту свиную омерзительную хунту. Вот такой лозунг необходим!»

«Пусть не работает ничего. Пусть люди помогают друг другу, врачи ходят только к тем, кто за референдум, вот тем оказывается первая медицинская помощь. Ну, можно и тем, кто за хунту, ну, тогда надо в момент заживания ран объяснять, что человек ошибается».

Ось таким чином, на думку кремлівського політолога, і має виглядати несвиняче, неогидне та ненацистське суспільство, побудові якого він залюбки допоможе. «Мы должны создавать свое общество, вот понимаете? Надо создавать Украину, и вот то, как мы ее создадим… Либо за нас ее создадут вот просто безумцы, безумцы и преступники», - заявив наприкінці своєї лекції психічно адекватний та законослухняний Дугін, який тільки-но запропонував лікарям відмовляти у допомозі «тем, кто за хунту».

Ворог мого ворога?

Наговоривши собі таким чином за півгодини відразу на декілька статей КК (до речі, не лише українського, а й російського), «філософ» та «доктор соціологічних наук» не обминув своєю увагою і майбутні президентські вибори. За його словами, вибори треба бойкотувати, а Царьова, Добкіна та інших екс-регіоналів, які тим чи іншим чином будуть причетні до їх проведення – «гнать в шею» (ото, мабуть, Царьов з Добкіним образяться: стільки років віддано вилизувати старшому брату, влаштовувати гоп-стопи з аквафрешевими триколорами, торочити про вірну дружбу з Росією – а тут на тобі: у шию…).

Втім, на ці поради можна поглянути і з іншого боку. Фактично, Дугін зробив вищенаведеним персонажам своєрідну рекламу серед тієї аудиторії, яка хоч і не сприймає «хунту», але і від перспективи імперсько-російської окупації… пардон, добровільного об’єднання на євроазійських засадах теж блює, як тільки про ці засади зачує. Аналогічним чином пропіарив кремлівський політолог і усю нинішню ПР загалом. «Янукович отказался быть главой Партии регионов, потому что от имени Партии регионов уже действуют совершенно другие силы», – запевнив він.

Власне, кращої реклами для «оновленої» ПР в Україні і не зробиш (через що напрошується питання: а чи не заради цього і був влаштований злив цієї відеоконсультації у загальний доступ?). «Губарєвців» Дугіну та його керівництву, звісно, анітрохи не шкода – такі маргінали все одно довго не живуть: мавр виконує свою справу і йде нафіг (як це вже відбувається в Криму з Аксьоновим, на місце якого зараз якраз підшукують «правильного чоловічка» з менш бандитською генеалогією). Утім, якщо «губарєвці» будуть на усіх усюдах поливати брудом Добкіна, Царьова та іже з ними, одночасно пропонуючи практичним донеччанам взяти і приректи себе та своїх дітей на добровільний голодомор, то такий піар «від протилежного» може і спрацювати. Самих приспішників Губарєва за ідіотські ідеї, підказані Дугіним, публіка, скоріш за все, просто поб’є, а ось охаяні «губарєвцями» царьови-добкіни повстануть у зовсім іншому світі. Принцип «ворог мого ворога – мій друг» (більш популярно викладений у репліці героїні відомого кінофільму: «Значит, хорошие сапоги, надо брать!») ще ніхто не скасовував.

Якщо подивитися на ситуацію з такої точки зору, то у демонстративно божевільних порадах Дугіна починає просліджуватися цілком здоровий глузд учасників цинічної політичної багатоходовки. Поб’ють донеччани «губарєвців» чи не поб’ють – все одно, свій вклад у дестабілізацію в країні прихильники «народного губернатора» таки вноситимуть. Принаймні, поки СБУ нарешті не схаменеться і не відправить їх обживати українські СІЗО – у безпосередньому сусідстві з їхнім улюбленим лідером. Звичайно, оптимальним для Кремля був би варіант, якщо б мешканці Сходу таки повелися на дугінське божевілля, кинули всі свої справи і масово понеслися б обеззброювати прикордонників, щоб відкрити східний кордон озброєним по самі зуби «братам», які вже місяць біля цього кордону пасуться. Але після реакції того ж Сходу на кримські події у реальність втілення такого варіанту навіть Путін з Дугіним не повірять. Утім, проросійський Добкін або Царьов – це теж нічого: вибори, звісно, вони продують, але якщо дугінськими молитвами хтось з них набере собі результат хоч трохи більший за нуль, можна буде, принаймні, підняти хай про «фальсификации» і «украденные голоса Юго-Востока». Або ж навіть (чим дідько не жартує!)  спробувати оголосити «обкраденого» претендента законно обраним головою Південно-Східної Української Республіки – на ті кілька днів, поки вона ще не перетвориться на Південно-Східний федеральний округ або у якесь аналогічне утворення.

Тож, очевидно, недарма старається бородатий «доктор соціологічних наук», недарма витрачає свій дорогоцінний євразійський час на солом’яну вдову Катерину. Як відомо, семена найкраще за все проростають у гної – або ж, іншими словами, у г…ні. І, треба сказати, ґрунт для своєї посівної кампанії кремлівський політолог знайшов якнайпідхожіший.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини російської федерації | Переглядів: 1126 | Додав: adminA | Теги: кремлівські провокатори, донецьких сепаратистів, психотехнологій, НЛП | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]