Пт, 2024-03-29, 09:17
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

16:16
Двоє загиблих, рух транспорту паралізовано - шторм у Нідерландах
Інші останні Новини Європейського Союзу

Двоє людей загинули в Нідерландах в результаті штормового вітру та сильних опадів, які паралізували рух транспорту на території країни і призвели до скасування авіарейсів.

Про це повідомляє NOS.

За інформацією поліції провінції Оверейсел на сході країни, в місті Зволле загинув 62-річний чоловік, коли на його машину впало повалене вітром дерево.

Ще один 62-річний чоловік загинув сьогодні в цій же провінції, але в місті Енсхеде. Поліція повідомила, що загиблий був водієм вантажівки.

Він вийшов на дорогу, щоб прибрати гілку, яка заважала руху, а в цей час його вдарило іншою гілкою. Травма голови виявилася смертельною.

На території Нідерландів оголошений "червоний код" небезпеки – найвищий рівень загрози від природних стихій.

Користувачі соцмереж публікують відео та фото із наслідками стихійного лиха, на яких видно, як сильний вітер зриває дахи з будинків та зносить транспортні засоби з доріг.

Як повідомлялося, через погодні умови транспорт Нідерландів працює з перебоями. Зокрема, на залізниці зменшено кількість потягів, вони курсують з більшим інтервалом.

Міжнародний аеропорт Схіпхол ще напередодні зробив попередження пасажирам і рекомендував стежити за статусом своїх рейсів на сайті. Авіакомпанія KLM в якості запобіжного заходу скасувала 220 рейсів.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини Європейського Союзу | Переглядів: 629 | Додав: adminA | Теги: рух транспорту, шторм, двоє загиблих, Нідерланди | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]