Пт, 2024-04-19, 09:59
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

14:04
Фюле прибув до Ради. Закон по Тимошенко розробити не встигли
Інші останні Новини про співпрацю України з ЄС
До Верховної Ради України прибув Штефан Фюле. Він пройшов кулуарами в сторону кабінетів керівництва парламенту, передає УНІАН.

Між тим робоча група, яка має напрацювати проект щодо лікування ув’язнених за кордоном так і не змогла напрацювати єдиний законопроект. Як зазначив у кулуарах ВР депутат від "Батьківщини" Сергій Сас, група не завершила свою роботу, пише "Українська правда".

"Вона зайшла в певний кут, але сподіваюся більшість буде готова йти на компроміс. Сподіваюся, що проект з'явиться, але це можливо у випадку конструктивної співпраці в групі", - зазначив він.

О 10:00 спікер Верховної Ради України Володимир Рибак відкрив ранкове засідання парламенту. Він нагадав про авіакатастрофу, яка сталася в Казані 17 листопада. У цій авіакатастрофі загинула одна українка. Тому депутати вшанували пам'ять загиблих хвилиною мовчання.

Рибак також зазначив, що парламент має дати доручення центральним органам державної влади, щоб вони перевірили стан дотримання вимог безпеки польотів пасажирських літаків.

Після чого в сесійній залі парламенту людина, що знаходиться в ложі преси, почала викрикувати гасло: "Юлі - волю!" і кидати зверху на народних депутатів листівки з фото екс-прем'єр-міністра Юлії Тимошенко.

На цих листівках також , крім зображення Тимошенко і написи "Юлі - волю!" , Написано: "Андрій Лозовий. Радикальна партія Ляшка" .

18 листопада Рада Євросоюзу на рівні міністрів закордонних справ 28 країн-членів ЄС не ухвалила рішення щодо асоціації з Україною, однак залишила "відкритими двері" для Києва, якщо він виконає умови для підписання Угоди про асоціацію з ЄС.

Після засідання Ради ЄС Верховний представник ЄС з питань зовнішньої та безпекової політики Кетрін Ештон висловила сподівання, що Верховна Рада України цього тижня ухвалить всі закони, необхідні для підписання Угоди про асоціацію між Україною та ЄС на вільнюському саміті "Східного партнерства" 28-29 листопада.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини про співпрацю України з ЄС | Переглядів: 982 | Додав: adminA | Теги: закон по Тимошенко, Фюле, ради | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]