Пт, 2024-03-29, 13:14
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

« 1 2 ... 9 10 11 12 13 ... 18 19 »

 

Німецькі ЗМІ активно обговорюють перебіг бойових дій української армії проти сепаратистів на Сході України, а також перспективи подальших дій Москви.

Останні Іноземна преса про Україну | Новини європейської України| Додано: 2014-07-07| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

Західна преса коментує дуже нестійке перемир’я на сході України, коли вже у вівторок проросійські сепаратисти збили гвинтокрил української армії, а президент Росії Володимир Путін звинувачував Україну у порушенні умов перемир’я.


 

 

Резиденція Януковича в "Межигір'ї" по площі трохи поступається Монако і являє собою "майже таке ж повноцінне місто-державу, з власним вертолітним майданчиком, зоопарком.


 

Порошенко - не месія, а управлінець, впевнений міський голова Андрій Садовий. "Він повинен показувати особистий приклад і багато працювати над тим, щоб в Україні запрацювало європейське право".


 

Ймовірна присутність чеченців на сході України викликала гострі дискусії та велику кількість версій.


 

 

У ході зустрічі із прем'єр-міністром України Арсенієм Яценюком  Олбрайт високо оцінила зусилля уряду із забезпечення вільних і прозорих президентських виборів.


Європейська преса інформує про початок у Верховній Раді України в середу "круглого столу національної єдності", котрий організовують Київ та місія ОБСЄ на чолі з представником Німеччини Вольфґанґом Ішинґером.


 

За останні два місяці сталася істотна зміна: країни Заходу більше не вважають Росію світовим партнером, натомість сприймають її як ворожу державу.


 

По данным "Репортеров без границ", в последние дни в Одессе, на юге Украины, многие журналисты были ранены, двое получили огнестрельные ранения.


 

Украина – прекрасная страна с замечательными людьми. Суверенность – исконное право украинского народа, а не подарок от России", - сказал Джамиль МакКлайн.


 

"Збігнєв Бжезінський має план: адміністрація Обами і її європейські союзники повинні допомогти Україні стати по-справжньому незалежною державою в центрі Європи".


 

США мають докази того, що Москва розгорнула агентурну мережу на сході України: у розпорядженні американського уряду є записи їхніх переговорів, заявив на зустрічі держсекретар США Джон Керрі.


 

 

"Вислизання правди - це симптом і каталізатор падіння України у вир невизначеності", - пише Кіт Дарден, професор Школи міжнародної служби Американського університету.


 

На сході України події повернули на гірше. Проросійські сепаратисти утримують міжнародних військових спостерігачів. "Складається враження, що регіон виходить з-під контролю".


 

Стратегія Росії є зрозумілою: підживлювати хаос в Україні, щоб максимально ослабити українську владу й створити умови, за яких вона піде на якнайбільші поступки щодо побудови майбутнього України.