Сб, 2024-04-27, 00:27
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

« 1 2 ... 11 12 13 14 15 ... 18 19 »



Кореспондент Tageszeitung Бернгард Клазен побував на Антимайдані - у таборі прихильників Віктора Януковича, який розгорнувся у Маріїнському парку в центрі Києва.
Останні Іноземна преса про Україну | Новини європейської України| Додано: 2014-01-30| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)



Учора, 27 січня, відомий російський блогер Ілля Варламов опублікував у своєму живому журналі детальну карту центру Києва, де зараз відбуваються масові акції протесту.



Захід не розуміє стратегії опозиції, погано розуміє Януковича, але вимагає "мирного рішення". Янукович хоче діяти як Путін, проте демонстрація сили слабким гравцем лише заохочує супротивника.



Европейская пресса посвящает Украине целые развороты. Газеты пишут о пассивности ЕС и об обострении конфликта в украинской столице. Проводят параллели с кровавой французской революцией.




Всякая Россия в своем историческом развитии достигает точки, когда ей становится интересна только Украина .




У четвер, 23 січня, німецька преса обговорює наслідки протистояння у Києві - загибель людей та шляхи владнання ситуації. Щодо України висловлюється низка локальних видань.



Прихильники українського президента Віктора Януковича відкрили шляхи для придушення антиурядових протестів, схваливши драконівські заходи стосовно тих, хто захоплює громадські будівлі і блокує дороги.


Хай яким би був підсумок акцій протесту в найближчому періоді, молоді українці й надалі домагатимуться змін у своїй країні. Вони не будуть задоволені, аж поки держінститути не стануть гарантією демократії, дотримання законності та прав людини.


Чиновники совмещают "тяжелое бремя слуг народа с невероятной роскошью на Западе", и непубличный интерес европейской финансовой спецслужбы к их состояниям позволит эффективно влиять на их политическое поведение
.





Украина - не "предмет спора" между Россией и Западом, а полноценный и самостоятельный игрок.



24 листопада, в Києві пройшла акція, яка зібрала небувалу кількість учасників: понад 100 тисяч осіб виступили проти рішення Кабінету міністрів про відмову від підготовки до підписання Угоди про асоціацію з ЄС.



Путін прямо-таки в диявольській манері запропонував тристоронні переговори про долю України, ніби на дворі 1939 рік і території можна ділити подібно до того, як це колись зробили Гітлер і Сталін.



Європейським сподіванням зманити Україну з орбіти Москви за допомогою договору про вільну торгівлю та перспективу членства в ЄС було завдано удару, констатує західна преса.



Державні облігації України на номінальну суму 5 млрд доларів, що відповідає близько 20% українського зовнішнього боргу, придбав американський інвестиційний фонд Franklin Templeton.




Чому країнам Прибалтики вдалося потрапити у Європу, а Україна досі тупцює на місці?