Чт, 2024-04-25, 15:52
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

« 1 2 ... 8 9 10 11 12 ... 18 19 »

 

 

Опитування: 53% американців вважають, що Трамп каже неправду про Україну і зловживав своєю владою.

Останні Іноземна преса про Україну | Новини європейської України| Додано: 2020-01-29| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

 

За версією американського видання Foreign Policy, війна в Україні входить у список 10 головних конфліктів світу, за якими потрібно слідкувати у 2020 році.


 

 

Світова преса занепокоїлась активізацією Кремля, який проштовхує на Заході свій план "замирення конфліктуючих сторін" на Донбасі.


 

 

Президент України вперше потрапив на обкладинку відомого журналу Time. Такої честі удостоївся Володимир Зеленський.


 

 

Меркель дуже добре знає Путіна і може порадити Володимирові Зеленському, як з ним спілкуватися.


 

Найпотужнішу кампанію із розповсюдження фейків запустила російська розвідка, якій наказ віддав особисто президент РФ Володимир Путін.


 

 

Путіну потрібно зосередитися на відбудові внутрішньої економіки, а не втручатися у чужі вибори.


 

На думку аналітиків Stratfor, Кремль не наважиться на це, бо боїться посилення санкцій. Імовірність початку Кремлем повномасштабної наступальної операції в Донбасі, на думку аналітиків Stratfor, є вкрай низькою.


 

 

"Я всім серцем сподіваюся на мирну угоду, але війни ми не боїмося. Здається, це ваш генерал де Голль сказав, що в чорні часи найкращі друзі великих народів - це вони самі?"


 

"Возможно, это разумная идея для бывшего полковника КГБ, но для дочери пастора из Восточной Германии, с ее глубоко укоренившимся чувством справедливости, это было неприемлемо".


 

Если Европа предоставит Украине достаточную финансовую помощь, то стабильная и процветающая Украина станет примером того, что вина за финансовые проблемы России лежит на Путине.


 

 

Барак Обама подписал закон о поддержке Украины, который ранее приняли обе палаты конгресса США. Это подпись, которую украинцы так долго ждали.


 

Получается что-то вроде дубины и протянутой руки — то есть предпосылок для того, чтобы Путин изменил свою позицию».


 

Три варіанти фіналу: Україна опиниться під контролем Кремля, конфлікт буде заморожений або ж президент РФ Володимир Путін піддасться тиску санкцій і виведе війська.


 

План президента Росії Володимира Путіна з дестабілізації України не спрацював, і тепер йому залишилося визнати поразку чи зважитися на повноцінну війну.