Сб, 2024-04-20, 04:41
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

14:42
Яценюк і Турчинов привітали українців з Великоднем
Інші останні Релігійні новини

Виконуючий обов'язки Президента України, Голова Верховної Ради Олександр Турчинов привітав український народ з найбільшим християнським святом - Воскресінням Христовим.

Текст вітання розміщено на сайті Глави держави.

"Ця важлива і радісна подія символізує перемогу життя над смертю та добра над злом. Пішовши на Голгофу, Христос явив усім нам приклад найвищої жертовності та любові до ближніх... День Воскресіння Христового - це свято Віри та Любові. Любові, яка здатна перемогти все. Тому Великдень несе нам радість оновлення та сподівання на краще, спонукає переосмислити своє життя, оцінивши чистоту помислів і вчинків, стати добрішим і милосерднішим", - наголосив Турчинов.

Він зазначив, що ми живемо у доленосний час, коли український народ з усією рішучістю заявив про прагнення до свободи і справедливості та утвердження у суспільстві істинних цінностей.

"У період випробувань нехай Всевишній дарує Україні мир і спокій. Хай ваші серця наповнюються вірою та світлом. Божих вам благословінь", - звернувся в.о.Президента до українців.

Прем’єр-міністр України Арсеній Яценюк із родиною взяв участь у великодньому богослужінні в храмі Святого Миколая Чудотворця на Аскольдовій могилі в Києві.

Про це повідомляє прес-служба Кабміну.

"У цей Великий день, який підносить людину, осяює її шлях і надихає надією, ми віримо і знаємо, що все складатиметься на добре у нашому спільному домі. Ми ніколи не поступимося нашою гідністю і нашою свободою, ми відстоїмо наше право на щасливе майбутнє. Адже Великдень промовляє до кожного з нас: зло ніколи не здолає добро, морок ніколи не заступить світло. Сердечно зичу всім Великодньої радості, миру, щастя і добробуту", - наголосив глава уряду.

Яценюк сказав, що в цей великий день Україна "стикнулася з тим, що її хочуть розчавити і знищити". "Та якщо ми будемо єдині, якщо будемо разом - темрява щезне, світло переможе, і Україна воскресне", - цитує керівника уряду прес-служба КМУ.

Великодню службу разом з Яценюком відстояли його дружина Терезія, доньки Христина і Софія та мама Марія Григорівна.

Нагадаємо, християни всього світу сьогодні святкують Світле Христове Воскресіння.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Релігійні новини | Переглядів: 1003 | Додав: adminA | Теги: Яценюк і Турчинов привітали українц | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]