Пт, 2024-05-03, 16:29
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

11:18
Якщо не схвалять допомогу Україні, республіканці багато за що заплатять – Байден
Інші останні Економічні новини

Президент США Джо Байден зазначив, що представникам Республіканської партії «доведеться багато за що заплатити», якщо вони не проголосують у Конгресі за виділення додаткових коштів на військові потреби України.

«Ну, якщо мої колеги-республіканці не фінансуватимуть Україну, їм доведеться за багато чого заплатити», – заявив він.

При цьому Байден вислови сподівання, що республіканці в Конгресі неодмінно зрештою ухвалять пакет, який передбачає і допомогу Україні, і посилення американського кордону з Мексикою.

«Ми маємо зробити серйозні зміни на кордоні. Я наполягав на цьому. Я готовий внести суттєві зміни на кордоні. Останні п’ять тижнів тривають переговори, тож я сподіваюся, що ми їх досягнемо», – сказав він.

Республіканцям в Конгресі США доведеться дорого розплачуватися у тому випадку, якщо вони не схвалять програму фінансування військової допомоги Україні. Про це йдеться на сайті Білого дому.

Нагадаємо, у грудні Білий дім надіслав листа лідерам Конгресу США із закликом терміново схвалити фінансування для України, оскільки кошти для надання військової допомоги майже закінчилися.

Напередодні різдвяних свят США надали Україні останній пакет безпекової допомоги, на який були гроші. Для нової військової підтримки України потрібне рішення Конгресу.

4 січня координатор Ради національної безпеки Білого дому Джон Кірбі заявив, що США більше не мають достатнього фінансування, щоб надавати Україні нові пакети військової допомоги.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Економічні новини | Переглядів: 322 | Додав: adminA | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]