Вт, 2024-04-23, 17:09
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

09:16
Японські порноактриси рятують світ від СНІДу оголеними грудьми
Інші останні Новини світу
25-26 серпня, в районі Сіндзюку, Токіо проходив благодійний проект під назвою "Еротика врятує світ". Захід відвідали чоловіки і жінки, які прийшли насолодитися еротичною спрямованістю: в деяких павільйонах продавали товари та DVD відповідної спрямованості, а в інших проходили всякі веселі конкурси типу "Марафону мастурбації".

Самим популярним атракціоном став "Цицьки на благо", який спонукав людей до пожертвувань досить оригінальним способом. Якщо ви поділитеся грошиками, то отримаєте можливість пом'яти груди однієї з десяти прекрасних актрис фільмів для дорослих (в Японії їх називають oppai momi (букв. м'яти груди) - так, у них для цього є спеціальний термін), повідомляють fishki.net.

Ось як, якщо коротко, проходили ці "Сиськи на благо":

1. Всі шикуються в лінію і пред'являють паспорт (18 +) 2. Жертвують гроші 3. Миють руки (хто знає, де вони могли побувати) 4. Тискають груди (по два "пригортання" на руку)

А якщо вам цього буде мало, організатори радять повторити процес - від одного до чотирьох разів. Всі зібрані гроші будуть відправлені до фонду СТОП! СНІД, благодійну організацію, що займається проблемою СНІДу.

Oppai momi дуже популярні в Японії і тут безліч різних барів, де, після важкого робочого дня, ви можете пропустити пару стаканчиків пива, а заодно і помацати груди офіціантки.

Між тим, активістці FEMEN Яні Ждановій дали 15 діб адміністративного арешту за акцію під час прибуття в міжнародний аеропорт "Бориспіль" патріарха Кирила. Інцидент стався вранці на території режимної зони аеропорту: під час прибуття Кирила до місця проведення офіційної прес-конференції, дівчина кинулася йому назустріч і оголила груди, на яких чорним олівцем було зроблено напис "Вийди геть!"


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини світу | Переглядів: 1404 | Додав: adminA | Теги: грудьми, СНІДу, Японські порноактриси | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]