Вт, 2024-04-16, 07:41
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

12:36
Хрещення Господнє в Україні відзначають. Порошенко і Гройсман уже привітали співвітчизників
Інші останні Релігійні новини

Сьогодні в Україні відзначають Хрещення Господнє. Вважається, що цього дня, з півночі до півночі, вода набуває цілющих властивостей. Тому багато хто йде до водойм - скупатися в ополонці. Також цього дня в усіх містах і селах, де є церкви, святять воду.
Про це повідомляє Цензор.НЕТ.

Президент і прем'єр-міністр України вже привітали співвітчизників зі святом.

"Вітаю з великим святом Богоявлення та Хрещення Христового!" - написав Президент України Петро Порошенко на своїй сторінці у Фейсбуці й опублікував фото ікони XVI століття "Богоявлення" з Яворівщини.


"Друзі, вітаю з Хрещенням Господнім. Тепла, любові та Божого благословення кожній родині!" - написав Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман на своїй сторінці у Фейсбуці.

Як повідомляли раніше, сьогодні, 19 січня, о 14:00 відбудеться освячення води біля каплиці на честь Хрещення Господнього в Гідропарку.

Нагадаємо також, на Водохреща на станції метро "Гідропарк" з 10:00 до 17:00 буде працювати додатковий вихід.

На Водохреща на шести столичних пляжах чергуватимуть рятувальники. У Гідропарку рятувальні пости розмістять на пляжах "Дитячий" і "Центральний".

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Релігійні новини | Переглядів: 816 | Додав: adminA | Теги: Хрещення Господнє, україна, Порошенко і Гройсман | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]