Пт, 2024-03-29, 13:30
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

12:19
Кім Чен Ин стратив музикантів національного оркестру - ЗМІ
Інші останні Новини світу

Четверо музикантів національного оркестру "Ынхасу" були страчені за наказом північнокорейського лідера Кім Чен Ина, передає Yonhapnewsageny.

Депутат від правлячої південнокорейської партії "Сенурі" Лі Чхоль-Ву повідомив, що музикантів стратили за видачу інформації про життя родини Кім Чен Ина. Їх звинуватили в шпигунстві.

В південнокорейський парламент інформація про розстріл потрапила через розвідку. Цікаво, що в оркестрі "Инхасу" виступала майбутня дружина північнокорейського лідера Лі Соль Чжу.

Всього в доповіді, переданому розвідкою в парламент Південної Кореї, вказані прізвища 15 страчених. Ніяких коментарів від представників Північної Кореї на цей рахунок поки не надходило.

Кім Чен Ин регулярно страчує державних службовців, у тому числі своїх близьких соратників. У 2013 році він доручив стратити свого дядька і близького радника, якого звинуватив у зраді і антидержавній діяльності.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини світу | Переглядів: 1054 | Додав: admin | Теги: національний оркестр, страта, Кім Чен Ин, музикани | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]