Чт, 2024-03-28, 12:27
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

12:54
Конкурси краси та модельні агентства - у Бішкеку створили міліцію моралі
Інші останні Новини світу
У ГУВС Бішкека вперше в історії киргизької міліції створено відділ з протидії злочинам проти громадської моральності. Про це повідомляє прес-служба управління внутрішніх справ.

Співробітники даного відділу будуть розслідувати факти торгівлі людьми та сексуального рабства, боротися з виготовленням і збутом порнографії, кублами, а також виявляти осіб, які ухиляються від лікування венеричних захворювань.

Порушників шукатимуть в приватних туристичних та шлюбних агентствах, фірмах, що займаються працевлаштуванням за кордоном, нічних клубах, стриптиз-барах, масажних салонах. Під пильну увагу правоохоронців також потраплять конкурси краси та модельні агентства.

"Шкідливі наслідки для суспільства від проституції зростають, і в цьому полягає основна проблема для держави, що викликає необхідність прийняття термінових, адекватних, обгрунтованих заходів. Зволікання з виробленням відповідних заходів безпосередньо впливає на генофонд нашої нації", - підкреслюється в повідомленні ГУВС.

За інформацією міліції, в Бішкеку в даний час діють до трьох тисяч повій. Місячний обіг в даній сфері становить, за різними оцінками, від п'яти до десяти мільйонів доларів.

Зазначимо, що поліція моралі існує і в інших країнах. Наприклад, в Саудівській Аравії.



Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини світу | Переглядів: 941 | Додав: adminA | Теги: міліцію моралі, конкурси краси, модельні агентства, Бішкеку | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]