Вт, 2024-04-16, 21:31
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

13:45
Координатора сепаратистів зі зброєю активісти Миколаєва та Одеси затримали. ВІДЕО
Інші останні Кримінальні новини

Миколаївські ополченці, що виступають за єдність і територіальну цілісність України, разом з одеськими активістами затримали озброєного бойовим пістолетом координатора груп сепаратистів.

Про деталі операції повідомляють "НикВести" з посиланням на прес-секретаря "Народного ополчення" Миколаєва Давіда Арахамію.

За його словами, у затриманого також із собою було близько ста банківських карток Finbank.

19 квітня представники "Самооборони Херсона" повідомили "Народному ополченню" Миколаєва інформацію про 40 молодиків, озброєних травматичною, а також холодною зброєю, які прямували з Одеси на Херсонщину автобусом "Неоплан".

"Самооборона Херсона" не пропустила автобус на територію області, після чого супроводжувала до кордону з Миколаївщиною, де наші ополченці зустріли й проводили їх до кордону з Одещиною, передавши їх місцевим активістам.

20 квітня силами ополчення був затриманий мікроавтобус із десятком молодих людей з Харкова, які одержали по 200 гривень і збиралися зустрітися зі своїм координатором на автовокзалі в Миколаєві для наступного інструктажу й видачі екіпірування.

Після цього молодики мали брати участь у проросійських "заходах" на території Центрального району Миколаєва.

Ополченці не пропустили автобуса на територію Миколаєва й супроводили його до кордону з Кіровоградською областю, де передали місцевим представникам "Самооборони".

За 4 дні роботи проведено перевірку понад 4 тисяч автомобілів, зафіксовано 9 спроб перевезення предметів озброєння, зокрема саморобних ріжучих і тупих предметів, а також травматичної зброї без відповідних дозвільних документів.

У цілому, з 18 квітня на в'їздах до Миколаєва установлені й обладнані п'ять блок-постів, де співробітниками правоохоронних органів разом з ополченцями ведуться цілодобові перевірки транспортних засобів.


 

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Кримінальні новини | Переглядів: 898 | Додав: adminA | Теги: сепаратистів, зброєю, Одеси. ВІДЕО, активісти Миколаєва | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]