Пт, 2024-04-26, 12:20
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

15:02
ЛЧ: "Шахтар" - "Нордшелланд": тигр крадеться - кріт зачаївся
Інші останні Спортивні новини
Сьогодні ввечері в Донецьку, на "Донбас Арені", стартує в найпрестижнішому клубному турнірі континенту - Лізі чемпіонів - і найсильніший клуб України останніх років "Шахтар". Суперником команди Мірчі Луческу стануть "Дикі Тигри" з Данії, чемпіон своєї країни "Нордшелланд".

"Шахтар" - "Нордшелланд"

стадіон: "Донбас Арена",

арбітр: Павел Гіль (Польща)

трансляція: 21.45, канал "Україна"

Мірча Луческу: "Нордшелланд" - команда, яка не зможе змінити систему гри. Може, чимось вони і постараються нас здивувати, але відмовлятися від своєї гри вони не будуть. Це комбінаційна команда, яка не відмовиться від контролю м'яча. Вони атакують великою кількістю гравців, і також швидко повертаються в оборону".

Каспер Юльманн: "Шахтар" демонструє колективний футбол, постійно використовується ротація, так що виділити якогось конкретного футболіста складно. Кожен гравець чудово знає свою роль на полі. Найбільше я побоююся правого захисника Срну. Надзвичайно сильний Вілліан. Він швидкий і технічний. Ну, і, звичайно ж, Мхітарян. Він показує дивовижну результативність останнім часом. Після того як Луческу пересунув Мхітаряна ближче до атаки, футболіст помітно додав".


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Спортивні новини | Переглядів: 1042 | Додав: adminA | Теги: ЛЧ: Шахтар - Нордшелланд | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]