Пт, 2024-04-19, 00:22
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

10:15
Лідер за кількістю "відкріпників"- округ 222 міста Києва
Інші останні Політичні новини
За кількістю осіб, які хочуть проголосувати за заявою про зміну місця голосування, 222 округ Києва лишається лідером, про що свідчить витяг з державного реєстру виборців, повідомляє "Українська правда".

У зловживаннях зі зміною місця голосування на цей округ обвинувачують ректора НАУ Максима Луцького. 976 осіб змінили місце голсування на 95 округ в Ірпіні, де балотується Петро Мельник 508 виборців хочуть проголосувати в Дарницькому районі Києва, де балотується Ігор Баленко. 415 заяв подано на тимчасову зміну місця голосування на Печерський район Києва, де балотується Алла Шлапак.

Проте, бажаючих голосувати у 66-му окрузі на Житомирщині (123), де балотується автор закону про наклеп Віталій Журавський, значно менше. 133 округ в Одесі (72), де балотується Олексій Гончаренко, 138 округ на Одещині (71), де балотується Іван Фурсін.

У п’ятницю президент України Віктор Янукович закликав МВС і місцеві орани влади не допустити зловживань зі зміною місця проживання на виборах. Також радник президента Олена Лукаш заявила, що ті, хто вже змінив місце голосування, будуть повернуті на свій округ.


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Політичні новини | Переглядів: 1034 | Додав: adminA | Теги: відкріпників, Києва, Округ 222, лідер | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]