Пт, 2024-03-29, 11:01
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

12:47
Lufthansa через страйк скасовує рейси, заплановані на п'ятницю
Інші останні Новини світу

У зв'язку з наміченим на п'ятницю 7 вересня загальнонаціональним 24-годинним страйком бортпровідників авіакомпанія Lufthansa скасовує близько 1200 з 1800 запланованих на цей день рейсів, зокрема і до Росії. Про це повідомив у середу ввечері представник компанії.

У списку скасованих перельотів, зокрема, рейси в Москву з Мюнхена, Дюссельдорфа й Гамбурга і назад, а також у Санкт-Петербург з Мюнхена і Дюсельдорфа і зворотний переліт у ці німецькі міста, повідомляє ИТАР-ТАСС.

За словами представника Lufthansa, перевізник вирішив завчасно опублікувати список скасованих рейсів з тим, щоб мінімізувати незручності для пасажирів. Ознайомитися з повним переліком можна на інтернет-сайті авіакомпанії.

Минула акція протесту бортпровідників, що пройшла 4 вересня, обернулася справжнім транспортним колапсом для Німеччини: було скасовано понад 500 рейсів, страйк так чи інакше торкнувся близько 90 тисяч пасажирів.

Незалежній організації бортпровідників (UFO), що закликала до страйку, та авіакомпанії поки що не вдається домовитися про компроміс у питанні збільшення заробітної плати бортперсоналу на п'ять відсотків. Раніше профспілка повідомила, що якщо авіаперевізник погодиться на переговори без попередніх умов, акцію протесту буде скасовано.

Зазначимо, 16 лютого через подібні страйки було скасовано 172 рейси, а 17 лютого - 290 рейсів. А у зв'язку з відновленням страйку співробітників найбільшого в Німеччині летовища у Франкфурті-на-Майні 27 лютого було скасовано близько 200 рейсів. Більшість скасованих рейсів припали на німецьку авіакомпанію Lufthansa. Аналітик Bankhaus Lampe Себастьян Хейн повідомив, що за дві доби Lufthansa втратила 40 млн євро.


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини світу | Переглядів: 993 | Додав: adminA | Теги: рейси, п'ятницю, страйк Lufthansa | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]