Пт, 2024-03-29, 08:14
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

11:47
На економічний форум у Лондоні завітає Гройсман
Інші останні Економічні новини

Гройсман завітає на економічний форум у Лондоні

У середу делегація уряду України на чолі з прем’єр-міністром України Володимиром Гройсманом завітає на економічний форум у Лондоні, присвячений питанням реформ в Україні.

Як мовиться в повідомленні Кабміну, делегація також планує провести низку зустрічей із керівництвом Великої Британії.

«Буде дві частини робочої поїздки. Перша – зустріч із політиками Великобританії, з прем’єр-міністром. Друга – зустріч із діловими колами, інвестбізнесом. Будемо проводити спільну конференцію з питань провадження реформ в Україні», – наводить пресова служба уряду слова Гройсмана.

«Це надзвичайно важливий захід. Ми підійшли до конференції з чітким розумінням змін – як вони будуть відбуватися. Ми зростаємо, стаємо інвестиційно привабливою країною. Це дуже добрий сигнал», – заявив прем’єр.

Він додав, що в перебігу зустрічей у Лондоні українські урядовці представлять статус реформ, що проводяться, а також запропонують напрямки підтримки України.

«Розраховуємо на добрі новини з Лондона цими днями», – сказав прем’єр-міністр.

За офіційним повідомленням, на початку візиту, що триватиме в середу – п’ятницю, 5–7 липня, Володимир Гройсман має зустрітися в середу з колегою з Великої Британії Терезою Мей, узяти участь у зустрічі ради директорів Європейського банку реконструкції і розвитку і зустрітися з президентом ЄБРР Сумою Чакрабарті.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Економічні новини | Переглядів: 752 | Додав: adminA | Теги: Гройсман, лондон, економічний форум | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]