Пт, 2024-04-19, 02:52
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

18:33
На обкладинку Time вперше потрапив президент України. ФОТО
Інші останні Іноземна преса про Україну

Президент України вперше потрапив на обкладинку відомого журналу Time. Такої честі удостоївся Володимир Зеленський. Повідомляє Time

На Facebook-сторінці журналу йдеться про те, що Зеленський з'явиться на "міжнародній обкладинці" TIME.

Під фото написано, що Зеленський опинився між президентом РФ Володимиром Путіним і лідером США Дональдом Трампом: "Людина на роздоріжжі. Український президент Володимир Зеленський про те, як бути між Путіним і Трампом".

Журналіст, який брав інтерв'ю у президента, стверджує, що за 8 місяців, які він не бачив Зеленського, той змінився: "Він постарів і змінився набагато більше, ніж можна було очікувати за 8 місяців. Він був не просто більш втомленим або більш реалістом, але, здавалося, вловив напругу політичної хвороби, яку він колись ненавидів і хотів вилікувати: цинізм".

"Я живу тут, - сказав він, коли ми сиділи в президентських палатах, озираючись на позолоту і солідні меблі, - як у фортеці, від якої я просто хочу втекти", - згадав він слова Зеленського.

У виданні стверджують, що один з найближчих помічників Зеленського Сергій Шефір також розділяє час на "до" і "після" призначення в ОП. "Це було інше життя", - каже Шефір про минуле.

Помічник президента Андрій Єрмак щодо імпічменту Трампа сказав Time 4 грудня: "Чесно кажучи, ми втомилися від цих обговорень... Весь час, поки ви говорили про це, у нас були люди, які вмирали на війні на сході".

Крім того, журналіст згадав, що під час інтерв'ю у Зеленського запитали, чи довіряє він Путіну? Він відповів: "Я нікому не довіряю".

Навіть серед союзників, за словами Зеленського, "ніхто не може мати ніякої довіри. У кожного просто є свої інтереси".

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Іноземна преса про Україну | Переглядів: 1263 | Додав: admin | Теги: президент, україна, зеленьський, обкладинка, Time | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]