Сб, 2024-04-20, 06:52
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

10:46
На основі "Дивних див" Netflix поставить п'єсу
Інші останні Телевізійні новини

Netflix анонсував п'єсу за мотивами всесвітньо популярного серіалу "Дивні дива". Про це повідомили на окремому вебсайті шоу.

Вистава матиме назву "Перша тінь" та стане приквелом до основних подій серіалу: вони відбуватимуться за кілька десятків року до початку головного сюжету.

У Netflix стверджують, що п'єса поверне глядачів на самий початок історії "Дивних див" та продемонструє "початок кінця". Сюжет покаже місто Гокінс у 1959 році.

Гокінс, 1959: звичайне місто зі звичайними турботами. Машина юного Джима Хоппера не заводиться, сестра Боба Ньюбі не сприйматиме його радіошоу серйозно, а Джойс Мальдонадо просто хоче закінчити навчання та втекти з міста. Коли приходить новий студент Генрі Кріл, його сім’я виявляє, що почати все заново не так легко… і тіні минулого мають дуже далекий вплив. Ця захоплива нова пригода, створена творчою командою, яка отримала багато нагород і вивела театральну оповідь і сценічну майстерність у абсолютно новий вимір, поверне вас на початок історії Дивних див і може містити ключ до її кінця.

Авторами ідеї були Росс і Метт Даффери, сценаристка — Кейт Трефрі, за спиною якої вже є праця над "Дивними дивами". Стівен Долдрі став режисером-постановником. Прем'єра відбудеться у лондонському театрі "Фенікс" наприкінці 2023 року. Квитки почнуть продавати вже навесні.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Телевізійні новини | Переглядів: 841 | Додав: admin | Теги: Netflix, п'єса, дивні дива | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]