Чт, 2024-03-28, 19:33
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

00:22
На ринку смартфонів в Азії Apple зайняла друге місце
Інші останні Новини світу науки і технологій

Нещодавно StatCounter від Global Stats опублікував свої дані щодо частки ринку мобільних постачальників в Азії за лютий 2023 року, і Apple випередила Xiaomi як 2-й за популярністю бренд смартфонів в Азії, тоді як Samsung залишається на першому місці.

Дані показують, що Samsung лідирує в пакті з 22,25% часткою ринку, Apple на другому місці з 17,15%, Xiaomi на 3-му з 16,19%, Oppo на 4-му з 10,82% і Vivo на 5-му з 9,76%.

Велику частку ринку Samsung в Азії можна легко пояснити присутністю його бренду, оскільки виробник смартфонів вкладає багато в рекламу бренду, а також доступність своїх офлайн-роздрібних магазинів і магазинів обслуговування. Крім того, зі знижками, які надаються на пристрої після запуску, це виглядає як вигідна угода, яка спонукає більше клієнтів купувати їхні смартфони, як-от серії Samsung Galaxy S20 FE та Samsung Galaxy S23 .

Тим часом Apple стала 2-м за величиною брендом смартфонів в Азії, що можна пояснити тим, що бренд розширює свою присутність в Азії. З відходом Huawei власники попередніх флагманських пристроїв Huawei могли віддати перевагу iOS перед стандартним Android через схожість iOS із попередньою операційною системою Huawei EMUI, таким чином перейшовши на iPhone. А запровадження студентських знижок на азіатських ринках, що розвиваються, таких як Малайзія та В’єтнам, також допомагає розширити ринкову частку бренду.

Тим часом Xiaomi, Oppo та Vivo не випускали жодних пристроїв для світового ринку протягом лютого, і враховуючи стагнацію китайського ринку смартфонів, глобальний ринок за межами Китаю повинен бути основним фокусом цих китайських брендів смартфонів. Лише цього тижня Xiaomi щойно випустила серію Xiaomi 13 для глобального ринку з безкоштовною 6-місячною підпискою на Google One , яка включає такі функції, як Google Pixel Magic Eraser.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини світу науки і технологій | Переглядів: 429 | Додав: admin | Теги: Apple, Азія, смартфон | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]