Пт, 2024-04-19, 15:16
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

19:17
На своєму шляху до ЄС у 2020 році Україна розраховує на підтримку Німеччини
Інші останні Новини про співпрацю України з ЄС

Україна розраховує на підтримку Німеччини на своєму шляху до ЄС у 2020 році

Глава МЗС України Вадим Пристайко заявив, що Україна розраховує на підтримку її євроінтеграційних прагнень з боку Німеччини, коли та головуватиме у Раді ЄС наступного року.

Як повідомляє кореспондент "Європейської правди", про це Пристайко сказав на спільній пресконференції з німецьким колегою Гайко Маасом після зустрічі у Берліні в п’ятницю, 20 грудня.

"Я в черговий раз підтвердив німецькому колезі, що Україна залишається відданою європейському курсу, курсу на ЄС і НАТО", - сказав Вадим Пристайко.

За його словами, Україна проводить необхідні реформи для інтеграції до Євросоюзу.

"Ми розраховуємо, що наші амбіції у європейській інтеграції будуть підтримані нашими німецькими колегами, коли перейде головування (до них) у Раді ЄС у другій половині 2020 року", - сказав глава Українського МЗС.

Нагадаємо, раніше в інтерв’ю ЄвроПравді віцепрем’єр з питань європейської і євроатлантичної інтеграції Дмитро Кулеба висловив упевненість,  що ЄС неминуче ухвалить рішення про членство України у блоці.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини про співпрацю України з ЄС | Переглядів: 721 | Додав: adminA | Теги: 2020 р, україна, ШЛЯХ, підтримка Німеччини, ЄС | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]