Пт, 2024-03-29, 04:02
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

10:13
На Тернопільщині побили кандидата від "Нашої України"
Інші останні Новини з регіонів України
У Гусятинському районі Тернопільської області було побито кандидата в народні депутати від "Нашої України" Ігоря Соболя.

Як повідомляє УНІАН з посиланням на сектор громадських зв’язків обласного управління міліції, за фактом побиття порушено кримінальну справу за ч. 2 ст. 296 ККУ (хуліганство, вчинене групою осіб).

Потерпілий перебуває у районній лікарні, у нього встановлено струс головного мозку, розсічення лоба, гематоми.

Як повідомили в прес-службі обласної організації УНП, на Соболя напали 8 вересня близько 21-ї години двоє невідомих, які підстерегли його біля власного будинку.

"Останнім часом Ігор Соболь активно займався передвиборною діяльністю, перебуваючи у відпустці за основним місцем роботи. Зокрема, разом з народним депутатом Андрієм Давиденком, який балотується у депутати по цьому виборчому округу, проводив зустрічі з виборцями у Гримайлові та Хоросткові Гусятинського району. При цьому з боку влади району чинився тиск на працівників бюджетних установ, щоб перешкодити політикам провести зустрічі з освітянами", – йдеться у повідомленні прес-служби облорганізації УНП.

Соболь відомий в Гусятині громадсько-політичний діяч, двічі обирався головою районної ради, член УНП. Зараз є діючим депутатом райради та балотується у депутати Верховної Ради за списком партії "Наша Україна".

А вранці 9 вересня в Києві особи з "кримінальною зовнішністю" розгромили табір захисників української мови. При цьому до учасників акції застосували фізичну силу, дівчатам заламували руки, в результаті одна з них отримала фізичну травму.




Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини з регіонів України | Переглядів: 1338 | Додав: adminA | Теги: кандидата, Тернопільщин, Нашої України | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]