Чт, 2024-04-25, 09:47
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

11:46
На заходах до Дня хрещення в Києві МВС очікує 200 тисяч людей
Інші останні Релігійні новини

  Міністерство внутрішніх справ України очікує участь близько 200 тисяч людей у релігійних заходах до Дня хрещення Київської Русі 27–28 липня в Києві.

За словами заступника голови Національної поліції – начальника Головного управління поліції у місті Києві Андрія Крищенка, по сто тисяч людей візьмуть участь у двох хресних ходах: 27 липня свій захід проведе УПЦ Московського патріархату, 28-го – УПЦ Київського патріархату.

«Для допомоги поліції у столиці будуть виділені близько п’яти тисяч гвардійців. Також у кожному автобусі з вірянами, що їхатимуть на захід у Київ, буде перебувати працівник поліції. Патрульна поліція забезпечуватиме рух транспорту в межах своїх регіонів, щоб не виникало ніяких дорожньо-транспортних пригод. Офіцери нестимуть відповідальність за учасників заходу, які прибудуть з їхніх регіонів», – заявив перший заступник міністра внутрішніх справ Сергій Яровий.

27–28 липня у Києві через релігійні заходи буде обмежений рух транспорту.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Релігійні новини | Переглядів: 702 | Додав: adminA | Теги: 200 тисяч людей, Київ, Заходи, МВС, День хрещення | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]