Чт, 2024-03-28, 16:54
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

Глава каталонського уряду Кім Торра заявив після зустрічі з прем’єр-міністром Іспанії Педро Санчесом, що Каталонія не відмовляється від ідеї незалежності.

Останні Новини Європейського Союзу | Новини європейської України| Додано: 2018-07-09| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

ЄС продовжує наполягати на відповідальності РФ у війні на Сході України, внаслідок якої з 2014 року загинули понад 10 250 осіб.


 

Дайвинг - это увлекательное занятие, которое стало для кого-то образом жизни, а для кого-то однодневным развлечением на курорте одной из стран.


 

Австрія в ніч на понеділок ввела тимчасовий контроль в'їзду на ключових прикордонних контрольно-пропускних пунктах.


 

Україна та Європейський інвестиційний банк (ЄІБ) підписали фінансову угоду на підвищення безпеки українських автомобільних доріг.


 

 

"Багато людей у Польщі захищають свободу, але їм потрібна підтримка.


 

 

Французький парламент схвалив закон про боротьбу з фейковими новинами, який дозволить судам вирішувати, чи є достовірними повідомлення, опубліковані в період виборів.


 

Міністр уряду Великої Британії Девід Девіс, який відповідав за питання виходу Сполученого Королівства зі складу Євросоюзу, пішов у відставку.