Пт, 2024-03-29, 17:12
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

Какие красивые фигурные открытки и книги можно купить на раскладках прессы и в книжных магазинах. Но как же, получается, сделать их такой формы? В чём секрет? Здесь секрета нет.

Останні Новини України | Новини європейської України| Додано: 2018-07-04| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

На ХХ саміті Україна-ЄС у Брюсселі сторони обговорять імплементацію Угоди про асоціацію, виконання Мінських домовленостей та підтримку держави в умовах російської агресії.


 

Канцлер Німеччини Ангела Меркель в середу заявила, що Європейський Cоюз зробить все можливе, щоб уникнути торговельної війни зі Сполученими Штатами.


 

Працівники державної служби Італії, які винні в "серійному прогулі" або сексуальних домаганнях, будуть звільнені згідно з новим, більш жорстким кодексом поведінки.


 

 

Закон стимулюватиме активне використання кредитування як фінансового інструменту та зниження вартості кредитних ресурсів.


 

 

Упродовж минулої доби противник 17 разів відкривав вогонь по позиціях підрозділів ООС.


 

Групу 35 вкрай правих євродепутатів зобов'язали відшкодувати платникам податків понад 500 тисяч євро, які були витрачені на дорогі обіди і різдвяні подарунки.


 

В Ємільчинському районі Житомирської області поліцейські затримали автомобіль, що перевозив велику партію нелегального бурштину.