Пт, 2024-04-26, 17:05
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

Посольство Британії відкинуло звинувачення Додіка як "смішні теорії змови" та заявило, що Британія продовжуватиме надавати війська для підтримки місії ЄС.

Останні Новини світу | Новини європейської України| Додано: 2018-07-03| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

Понятие дисциплины ассоциируется с жестким контролем над поведением ребенка с целью формирования привычки к соблюдению установленных правил. Учить малыша дисциплинированности нужно с того самого момента, когда он начинает понимать, что от него требуется.


 

Іранський дипломат заарештований разом з іншими двома особами, яких підозрюють у підготовці вибуху на конференції опозиційної до влади Ірану Організації моджахедів іранського народу.


 

Європейський парламент проголосував за створення програми, присвяченої розвитку інновацій у європейській оборонній промисловості.


 

Влада Іспанії переміщає шістьох каталонських екс-політиків, які виступали за незалежність регіону від Іспанії, з в'язниць Мадрида у в'язниці Каталонії.


 

Канцлер Німеччини Ангела Меркель та міністр внутрішніх справ Горст Зеегофер досягли компромісу в суперечці щодо біженців, яка загрожувала існуючій коаліції.


 

 

Міністр соціальної політики Андрій Рева заявляє, що на постійній основі за кордоном працюють понад 3 млн 200 тисяч громадян України.