Чт, 2024-03-28, 14:54
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

11:54
На змаганнях у Греції українські плавчині завоювали дві медалі
Інші останні Спортивні новини

Українські плавчині завоювали срібло та бронзу у перший день міжнародних змагань з плавання Multinations, які розпочалися сьогодні, 12 квітня, у Греції. Про це повідомили у Федерації плавання України.

Христина Панчішко виборола срібну медаль на дистанції 400 м комплексним плаванням. Її результат – 5:01.64.

"Золото" здобула спортсменка з Греції Ілектра-Варвара Лебл (4:58.34), "бронзу" – спортсменка з Польщі Пауліна П`єкота (5:03.94).

Своєю чергою Орина Якуба завоювала бронзову медаль на дистанції 100 м вільним стилем. Вона фінішувала за 57.93.

"Золото" на цій дистанції виборола плавчиня з Бразилії Сара Маркес (57.48), "срібло" – плавчиня з Греції Бака Васілікі-Стайрола (57.71).

Головний тренер збірної команди України з плавання, голова тренерської ради Федерації плавання України Андрій Сердінов після перших фіналів змагань відзначив: "Уся команда перебуває у хорошій формі та налаштована оптимістично. Головне завдання на змаганнях у Греції – показати високі результати на воді, і я впевнений, що наші плавці це зроблять".

Україну на міжнародних змаганнях з плавання у Греції представляє команда з 13 плавців: Юлія Смаль, Владислав Савенков, Сергей Бужор, Тарас Бойчук, Іван Адамович, Владислав Чумак, Андрій Стрюков, Дмитро Прожога, Валерія Тимченко, Панчішко, Поліна Шинкаренко, Маргарита Смірнова та Якуба.

 

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Спортивні новини | Переглядів: 873 | Додав: adminA | Теги: змаганнях, Греції, дві медалі, українські плавчині | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]