Пт, 2024-04-26, 20:34
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

« 1 2 ... 134 135 136 137 138 ... 155 156 »



14:20. Мітингувальники розпалили шини на розі вулиць Садової та Інститутській. Вітер зносить чорний дим у бік Верховної Ради України вздовж вулиці Садової.
Останні Надзвичайні новини | Новини європейської України| Додано: 2014-02-18| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)




На вулиці Шовковичній на кордоні між силовиками та мітингувальниками горять КамАЗи і зриваються салюти.




Бойцы Самообороны Майдана начали прорываться через кордоны силовиков в правительственном квартале.


ВО «Майдан» закликали усіх небайдужих приєднатися до «мирного наступу» на депутатів з вимогою негайно ухвалити всі необхідні рішення для виходу з кризи і врегулювання ситуації.





На розгляд Сенату представлено проект резолюції щодо України із закликом до Держдепартаменту США негайно розглянути запровадження цільових санкцій, включно зі скасуванням віз та замороженням активів.




Нині міліція зупиняє тих, хто вказує на злочини тих, хто їх робить. І прикриває тих, хто робить ці злочини. Тут війна нечесна».




Якщо найближчим часом в Україні не почнеться "справжній політичний процес", напруженість на вулицях Києва та в інших містах України, ймовірно, зросте з новою силою.


Запорізький Майдан, який зібрав у неділю кілька тисяч мітингувальників, привітав заяву козаків Запорозького Війська Козацького Низового "Запорозька Січ" про те, що вони "з народом і виїхали на київський майдан захищати Україну".




Для контролю за виконанням закону про недопущення переслідування та покарання осіб з приводу подій, які мали місце під час мирних зібрань, буде створена гуманітарна робоча група.




Лидер "Правого сектора" в Киевской области, член провода УНА-УНСО Игорь Мазур допускает, что движение примет решение о блокировке правительственного квартала в Киеве.




У СІЗО досі перебувають мінімум чотири активісти Євромайдану. Про це на другому Всеукраїнському форумі Євромайданів заявили представники Громадської ради Майдану



Крестьяне просто боятся разделить участь "афганцев" с Майдана, на которых возбудили уголовное дело за то, что сдали в милицию "крысу", которая шарила по ящикам пожертвований.




Самооборона Майдана требует от Генпрокуратуры закрыть все уголовные дела против ее членов до 15 часов 17 февраля.




Это финансирование будет гарантировать, что лечение предоставляется мужественным активистам, которые получили ранения во время выражения поддержки демократии.




Адвокат "Дорожного контроля" Виктор Смалий заявляет, что его держат в СИЗО как "врага народа" - постоянно проводят в камере обыски и угрожают карцером.