Пт, 2024-04-26, 05:09
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

« 1 2 ... 135 136 137 138 139 ... 155 156 »



На Майдане планируют 18 февраля заблокировать правительственный квартал и заявили о готовности к силовому сценарию.
Останні Надзвичайні новини | Новини європейської України| Додано: 2014-02-14| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)


Майдан переходить у наступ
Рада Майдану ухвалила рішення про проведення Народного Віче у неділю, 16 лютого.




Влада на чолі з президентом Віктором Януковичем та Партією регіонів має вибачатись перед українським народом, а не висувати якісь умови.




Громадський суд приймає заяви про системні порушення прав людини від осіб, груп осіб, громадських об'єднань, політичних партій за адресою: bolrnv@gmail.com.


Спецназовцы обмотали парню голову туалетной бумагой и били, пока все не стало мокрым от крови. Парень получил следующие травмы: сломанное ребро, сотрясение мозга и ушиб грудной клетки.




Прокурорам і судам дали команду не випускати заручників - активістів, яких звинувачують в організації масових заворушень.




У центральному Мазовецькому воєводстві Польщі внаслідок зіткнення пасажирського автобуса з легковим автомобілем загинули дві людини, 11 зазнали поранень.

В Майдану є одна вимога - повне перезавантаження системи. І чи буде сам процес мирним, чи знову прокотиться хвиля насильства, через бездіяльність політиків. Ми тут давно прийняли між собою рішення – що б не сталося, ми до кінця залишимося з народом України».




У Лубнах, по дорозі у відрядження, міліція затримала голову Полтавського обласного УДАРу Петра Ворону.


В целом состав афганцев, готовый к действиям на Майдане, доходит до тысячи человек. Много людей из Донецка, Луганска, Крыма. В случае возникновения реальной угрозы Майдану эта цифра вырастет в несколько раз.




У неділю, 9 лютого, о 12:00 на Майдані Незалежності відбудеться Народне Віче. Разом - до перемоги!



Події останніх тижнів в Україні засвідчили, що порушення закону та елементарних засад людської моралі носять не просто масовий, а системний характер з боку органів державної влади.




Біля станції метро Льва Толстого збираються молоді люди спортивної зовнішності, які планують взяти участь у розборі барикад, зокрема біля КМДА.


Украинцы хотят жить мирно, но их подталкивают к силовому варианту развития событий. Соответствующее заявление сделал глава УГКЦ Святослав (Шевчук) во время визита в США.




Пакет, який пізніше вибухнув ту Будинку Профспілок, постраждалому хлопцю Роману Дзівінському передав чоловік середнього зросту.