Пт, 2024-04-26, 05:59
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

« 1 2 ... 147 148 149 150 151 ... 155 156 »


У Херсоні горить суховантаж "Коростень". Під час пожежі загинула одна людина, а пожежники досі не можуть загасити вогонь. Про це повідомили у прес-службі Міністерства надзвичайних ситуацій у Херсонській області.
Останні Надзвичайні новини | Новини європейської України| Додано: 2013-02-06| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)


148 населенных пунктов в 6 областях обесточены из-за непогоды  (71 во Львовской,43 - Херсонской, 19 - Одесской, 12 - Запорожской, 2 - Николаевской и 1 в Днепропетровской).



Депутат від "Батьківщини" Poмaн 3aбзaлюк заявляє, що за ним ведеться стеження прихованою камерою, "тaк званим відeoжyчкoм виробництвa Mініcтepcтвa oбopoни Pocії".




На Закарпатті сталася надзвичайна подія: великий пасажирський автобус упав з висоти у річку. На щастя пасажирів було небагато.




Михайло Горинь - відомий український дисидент, правозахисник і політв'язень, - помер вночі 13 січня 2013 на 83-му році життя.



На трассе Одесса-Киев перед Белой Церковью сегодня, 7 января, произошло ДТП при участии пяти машин. В аварии погиб как минимум один человек.




У зв'язку із сильними снігопадами український Гідрометцентр попереджає про небезпеку сходження лавин 6 січня на високогір'ї Закарпатської області.



1 особа загинула і 1 госпіталізовано 4 січня через дорожньо-транспортну пригоду з двома автомобілями та автобусом "Кишинів - Полтава" біля села Судіївка (Полтавський район) Полтавської області.




Викид метану стався на шахті у місті Кіровську Донецької області. На момент аварії під землею перебувало 300 осіб.



Пілоти вертольота внутрішніх військ МВС України, який розбився 25 грудня в Кіровоградській області, перебували на борту правомірно і виконували роботи із випробування замінених двигунів.



Взимку 2012 року - у січні-лютому та грудні - в Україні від переохолодження загинули близько 200 осіб, що є найбільшим показником серед країн Європи.



У Криму через снігопад ускладнено рух транспорту від Ангарського перевалу до Алушти і Партеніта.




У Тернополі через складні погодні умови на два наступні дні, 17-18 грудня, скасовано заняття в школах.



Між Бузьким та Бродівським районами внаслідок сильних снігопадів створився затор близько 20 км в довжину. Розчищення дороги ускладнюється сильним вітром зі снігом.



Не лише киянам, а й усій Україні загрожує техногенна та екологічна катастрофа, якщо найближчим часом не провести реконструкцію Бортницької станції аерації.