Пт, 2024-04-26, 12:26
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

« 1 2 ... 148 149 150 151 152 ... 155 156 »


Голова Запорізького обласного об'єднання Всеукраїнського товариства "Просвіта" Олег Ткаченко пройшов пішки від Запоріжжя до Києва, щоб привернути увагу до питань української мови, культури та духовності.
Останні Надзвичайні новини | Новини європейської України| Додано: 2012-12-13| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)



Протягом останніх кількох днів у Києві випала подвійна місячна норма опадів у вигляді дощу та снігу. За прогнозами синоптиків, сильні опади очікуються й надалі, а у найближчі дні температура різко знизиться.



10 грудня, в 5:18 в киснево-конверторному цеху ПАТ ММК "ім. Ілліча" (Маріуполь) сталося раптове падіння ковша з розпеченою сталлю (обрив "вуха" на ковші) машини безперервного лиття заготовок № 1.



Главное, что может случиться 21 декабря - по мнению магов - человечество получит колоссальную энергию.



61-річний Владислав Канюка із Запоріжжя, який вже 30 років займається пошуками снігової людини, стверджує, що єті живе на острові Хортиця в Запоріжжі.




Чотиримісний літак прямував за маршрутом с. Майське Синельніківського району Дніпропетровської області до аеродрому Тобаско, м. Євпаторія.



В результаті катастрофи літака Бе-12 морської авіації Чорноморського флоту Росії під Севастополем загинули три члени екіпажу, за життя ще одного борються військові медики, інформує Міноборони РФ.



Відомий організатор проплачених мітингів Руслан Багмут помер внаслідок падіння з 16-поверхового будинку в Києві на Троєщині. Про це повідомили в районному управлінні МВС.



Зоологи досі ламають голову над питанням, кого підстрелили мисливці на Запоріжжі. Дивна тушка, покрита бурим хутром, - це не лисиця, не куниця, а взагалі невідомо що.



У ніч з 24 на 25 серпня внаслідок несприятливих погодних умов, через спрацювання автоматичних систем захисту ліній електропередач, сталося знеструмлення 138 населених пунктів у чотирьох областях України.



Неповнолітня співробітниця одного із джанкойських кафе, побита вночі 1 серпня депутатом Джанкойської міськради від Партії регіонів Ігорем Головським, продовжить лікування в одній з лікарень Сімферополя.



У МНС повідомили про надзвичайно високий рівень пожежної небезпеки в Україні в зв'язку зі спекотною погодою.



Море в районі пляжу санаторію "Бердянськ" забарвилося в червоний колір. Через спеку у відкритому морі почали активно цвісти бурі водорості, але ніякої небезпеки вони не представляють.