Пт, 2024-04-26, 22:28
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

« 1 2 ... 152 153 154 155 156 »


"Журналістам програми "Знак оклику" стало достеменно відомо, що британські правоохоронці вирішили з'ясувати, хто ховається за компанією, заснованою офшорними фірмами на чолі з підставними особами.
Останні Надзвичайні новини | Новини європейської України| Додано: 2012-02-14| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)



В Інтернеті з’явилися фото розкішного салону літака президента Віктора Януковича. Видання "Авіація України" опублікувало фото новенького літака Airbus А-319-115XCJ, побудованого у США.



"Деякі групи хакерів пропонують свої послуги за гроші. Більшість їхніх клієнтів – це великі корпорації, банки, фінансові установи. Вони на замовлення зламують клієнтські бази, а компанії використовують інформацію проти суперників у своєму бізнесі", - розповів хакер.



Стрелко сообщил, что ранее СБУ уже проводила проверки в институте, и даже возбудила уголовное дело по факту растраты служебными лицами ИСПЭ чужого имущества в особо крупных размерах. Однако, по его мнению, последний визит силовиков не связан с предыдущими проверками.


Рекордні снігопади загрожують весняним затопленням Києву та Україні. Одними із найперших під водою ризикують опинитись можновладці з найелітнішого селища Конча-Заспа.




Українські правозахисники заявляють, що катування і смертельні випадки стають ледь не повсякденним явищем у вітчизняних виправних закладах та ізоляторах тимчасового утримання.



"5-6 січня на високогір'ї Закарпатської області оголошується небезпека сходження снігової лавини", - йдеться в повідомленні прес-служби.


У Рівному близько 21 години 27 грудня у ДТП потрапили редактор газети "Рівне-ракурс", прес-секретар рівненської "Батьківщини" Володимир Попик та його дружина.



В Антрацитівському районі Луганської області на трасі місцевого значення "Червоний Промінь - Антрацит" через ожеледицю перекинувся автобус, в якому знаходилися 20 пасажирів.




У Київській області без електропостачання залишилися 33 населених пункти, в Житомирській - 14, Чернігівській - 10, Львівській - 8, Вінницькій - 5, Закарпатській - 4, Волинській - 3, Дніпропетровській - 1.



У Керчі на берег в цілому викинулося 15 тонн хамси. Такі результати дослідження фахівців при обстеженні побережжя протяжністю близько 30 кілометрів.


Співробітники ДАІ організували злочинну схему вимагання грошей у водіїв в аеропорту "Бориспіль". В аеропорту "Бориспіль" чергує патруль ДАІ зі встановленим приладом "Рубіж" для вилову водіїв, які не сплатили штрафу.




30 листопада чоловік на Opel Vectra у центрі Харкова протаранив 7 машин і збив дівчину-пішохода. Водій Opel загинув на місці.


У скандальному Bentley, що протаранив 8 авто на столичному Хрещатику минулого четверга, 10 листопада, сиділа Ольга Джарти.



Переважна більшість українців не підтримує діяльність міліції, свідчать результати опитування. Дослідження показало, що громадяни досить низько оцінюють законослухняність міліціонерів.