Чт, 2024-04-25, 12:03
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

« 1 2 ... 151 152 153 154 155 156 »


В Україні на державному рівні відсутній комплексний захист прав людини у трудовій сфері. Інцидент із судном "Фаїна" упродовж 2008-2009 рр., коли українські моряки потрапили в полон до сомалійських піратів, демонструє слабкість і дисфункцію держави в забезпеченні правової охорони праці.
Останні Надзвичайні новини | Новини європейської України| Додано: 2012-04-09| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)




Тендер на придбання обладнання і послуг для впровадження в Україні системи екстреної допомоги за номером 112 виграла компанія Hewlett-Packard (США).



У Києві брат екс-міністра транспорту Миколи Рудьковского - Сергій скоїв ДТП і зніс зупинку у центрі міста біля "Парусу". Він їхав на дорогому жовтому спорткарі Chevrolet Corvette Z06, вартістю від 125 тис дол.



5 осіб загинули в результаті дорожньо-транспортної пригоди в Кіровоградській області. "О 5:20 1 квітня на 9 км траси "Знам'янка - Луганськ - Ізварине" Кіровоградської області сталося лобове зіткнення вантажного автомобіля" Мерседес" і легкового автомобіля ВАЗ-2110.


В Ужгороді в ДТП, яку нібито скоїла донька депутата Закарпатської облради від Партії регіонів Василя Ковача, загинув 34-річний байкер.



Історія волинського Хатіко, схоже, закінчилася хепі-ендом. Собака майже рік виглядала свого господаря на узбіччі траси біля селища Маяки, яке знаходиться біля Луцька, їжу від чужих людей брала, але у двір ні до кого йти не хотіла. І от тепер її господар знайшовся.




Літо прийде вже зовсім скоро, прогнозує астролог Владислав Росс. За його даними, кардинальної зміни погоди варто чекати після наступного нового Місяця – тобто після 19 квітня.



Якщо я повернуся в Україну, мене закриють, а там придушать, і ніхто жодного слова не скаже. Я буду проходити процедуру надання притулку до кінця, а повернуся, коли януковицьку братію почнуть розвішувати на стовпах. Я допоможу, буду мотузки милом натирати.


Син донецького бізнесмена в стані алкогольного сп'яніння, нецензурно висловлюючись, поспілкувався з міліцією. Відеозапис від 27 лютого, на якому зафіксовано, як співробітники міліції розмовляють з Володимиром Кривком.



На висоті приблизно на 3,8 тисячі метрів помітили відсутність двох спортсменів з харківської групи - Романа Куцого і Дениса Лісова. Керівник Дніпропетровської групи Марія Хитрикова залишилася їх чекати, інші спустилися за допомогою на притулок Гара-Баши "Бочки".





На Чорнобильській атомній електростанції (ЧАЕС) почалися роботи з будівництва нового саркофага (конфаймента).



Під час спуску з вершини Ельбрусу вчора двоє харків'ян стали відставати, і керівниця дніпропетровської групи Марина Хітрякова вирішила залишитися з ними, а вісім людей успішно спустилися на притулок Гара-Баши "Бочки".


Депутат фракції "БЮТ-Батьківщина" Роман Забзалюк заявив, що ніколи не покидав лав фракції "БЮТ-Батьківщина", а його формальний перехід до депутатської групи "Реформи заради майбутнього" був спеціально спланований керівництвом його фракції для того, щоб з'ясувати за скільки "перекуповують" депутатів.




Журналісти, що розслідували інцидент, припускають, що інформація може не відповідати дійсності, а бути "вкиданням" напередодні президентських виборів в Росії.





"В Україні всього 0,2% виправдувальних вироків. Це автоматично означає відсутність справедливого правосуддя".