Пт, 2024-04-26, 12:42
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

« 1 2 ... 150 151 152 153 154 155 156 »


П'ятиповерховий житловий будинок обрушився в Луцьку на заході Україні, дві людини числяться зниклими без вісті.
Останні Надзвичайні новини | Новини європейської України| Додано: 2012-06-10| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)




Військовий суд Тріполі засудив 19 громадян України до 10 років ув'язнення за підтримку режиму екс-лідера Лівії Муаммара Каддафі.



3 червня внаслідок складних погодних умов (дощ, гроза, сильний вітер) у місті Луганську, через спрацювання систем захисту ліній електропередач, знеструмлено 2 тис 94 приватних житлових будинки.



"Уночі на Республіку Гостиний Двір був наліт бандитів. Близько 30 осіб. Нас було близько 10 з тими, хто зміг приїхати за повідомленнями в Мережі, уже після вторгнення".



У ході підготовки до проведення в Україні фіналу чемпіонату Європи з футболу Євро-2012 було вкрадено 25-30 мільярдів гривень, повідомив депутат від БЮТ Остап Семерак.



Правозахисники рекомендують батькам вивезти своїх дітей з міст, де проходитимуть матчі фіналу Чемпіонату Європи з футболу 2012 року, та пильно стежити за їхнім спілкуванням в Інтернеті під час Євро.





У четвер вулиці Одеси через рясний дощ перетворилися на величезні калюжі. Подекуди люди опинилися заблокованими у своїх авто.



Одного з героїв розслідування про життя Лук’янівського СІЗО Максима Подугольнікова побили невідомі. Про це йдеться у програмі "Знак оклику".



Amnesty International закликала Україну перед Євро-2012 створити незалежний орган, який розслідуватиме факти насильства в міліції, повідомляє прес-служба організації.




 В Україні новий гучний скандал. У Донецьку міліція побила фанатів "Дніпра", застосовуючи при цьому електрошокери .


У четвер о 00:20 в Пустомитівському районі на залізничному перегоні Борщовичі-Підбірці, під час руху вантажного поїзда зійшли з рейок 10 вагонів, з яких 7 перекинулися (4 цистерни з дизпаливом, 1 цистерна з бензином і 2 порожніх вагони).



Польський суд засудив громадянина України за неправомірне отримання візи до півроку тюрми умовно з випробувальним терміном два роки.



В Одесі чоловік, якого покинула кохана, вирішив стрибнути з мосту, що прокладений над основною автомагістраллю міста.



У Криму внаслідок зіткнення вантажного мікроавтобуса Mercedes Sprinter і маршрутки "Газель" загинули 6 людей, ще 10 постраждали (семеро з них у тяжкому стані).



Південноукраїнська атомна електростанція (Южноукраїнськ, Миколаївська область) 16 березня о 20.33 відключила два енергоблоки через руйнування ізолятора основного трансформатора 2-го енергоблоку й обрив високовольтної лінії.