Пт, 2024-03-29, 00:28
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

10:41
Наші готелі одні з кращих - Україна увірвалася у топ важливого рейтингу
Інші останні

Україна увірвалася у топ важливого рейтингу: наші готелі одні з кращих

За даними компанії JLL, перше місце зайняла Росія (1 тис. 78 номерів), друге - Грузія (479 номерів) і третє - Україна (283 номери)

Україна увійшла в першу трійку найбільш активних країн щодо відкриття готелів у першому півріччі 2018-го. Зокрема, в Києві ринок поповнився 283 номерами. Повідомляє zagorodna.com.

Компанія проаналізувала готельний ринок таких країн як Росія, Україна, Грузія, Азербайджан, Вірменія, Білорусія, Казахстан, Киргизія, Молдова, Таджикистан, Туркменістан, Узбекистан, країни Балтії.

“Плани операторів змінюються, і якщо в останні кілька років в середині року ми знижували прогноз у зв’язку з продовженням термінів реалізації одних проектів і відміною інших, то в цьому році міжнародні бренди по червень анонсували на 400 номерів більше, ніж заявляли на початку року – 9 тис. 700 проти 9 тис. 300 номерів, оголошених спочатку “, – пояснила керівник департаменту готельного бізнесу JLL Тетяна Веллер.

Багато вболівальників, які планували відвідати фінал Ліги чемпіонів у Києві, зіткнулися з проблемою проживання в столиці України. Київські готелі скасовують бронь, щоб продати номера за більш високою ціною. Місяць тому готелі спокійно дозволяли бронювати номери за звичайною ціною, але зараз вони розуміють, що можуть заробити набагато більше і придумують неймовірні причини, щоб скасувати бронь.

Повідомляють Новини європейської України
Переглядів: 772 | Додав: adminA | Теги: наші готелі одні з кращих - Україна | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]