Чт, 2024-04-25, 07:45
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

12:50
Нерухомість. Головним покупкам - належна увага
Інші останні Столичні новини - новини Києва

  Як правило, найдорожчими покупками в нашому житті стають нерухомість і автомобілі. Це саме ті речі, на які ми готові взяти кредит в банку, зайняти у друзів і знайомих, та й просто економити дуже довго на всьому. Це зрозуміло і природно, адже комфортне проживання, і пересування дуже багато значить. І якщо після покупки автомобіля все більш-менш просто - поставив на облік в ДАІ, зробив страховку, купив якісні шини та перевірив на СТО - основна робота, то ось з нерухомістю все на так просто.

По-перше, при придбанні квартири або заміського будинку потрібно дуже ретельно перевіряти всі документи. Краще, якщо угоду ви будете здійснювати з досвідченим нотаріусом, якому довіряєте. Самі ж пошуки нерухомості радимо здійснювати онлайн через Інтернет. Так, наприклад, якщо ви хочете купити квартиру в Києві за вигідною ціною, тоді радимо для пошуку скористатися сайтом prodazhkvartyr.kiev.ua.

По-друге, в будь-якій квартирі, будь-то новобудова або вторинне житло, краще відразу зробити максимально серйозний ремонт. Особливо це стосується тих квартир, де до вас вже хтось жив. Вікна, двері, труби і батареї, вся сантехніка ... раковина і мийка, новий кухонний гарнітур. Адже завжди хочеться, щоб на новому місці житла все було краще, ніж раніше, тому робити все потрібно ретельно, спираючись на поняття "якість плюс смак і практичність".

І ось вже після того, як ви зробите ремонт, можна запрошувати всіх на новосілля. Будь-яка нерухомість любить, щоб до неї ставилися з любов'ю і повагою. Тоді і в вашому домі завжди буде тепло і затишно. Майте це на увазі, коли облаштовуєте своє житло і запрошуєте когось в будинок.

До речі, найкраще відразу, при в'їзді в квартиру, встановити всі лічильники. І проплачувати їх теж потрібно регулярно, не відкладаючи на потім і пізніше, коли гроші будуть, а зараз краще що-небудь куплю. Комунальні платежі мають здатність збиратися з неймовірною швидкістю. І одного разу ви просто можете виявити, що борг за квартиру дорівнює вашій місячній заробітній платі. А до цього точно доводити не варто.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Столичні новини - новини Києва | Переглядів: 1102 | Додав: admin | Теги: квартира, Київ, купити | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]