Чт, 2024-03-28, 16:40
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

« 1 2 3 4 5 ... 177 178 »

 

 

Він наголосив на важливості подальшої допомоги Україні та закликав Захід до "повної мобілізації".

Останні Новини про співпрацю України з ЄС | Новини європейської України| Додано: 2023-12-13| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

Володимир Зеленський наголосив, що Україна розраховує на позитивне рішення щодо виділення €50 млрд та початку переговорів про вступ України до ЄС.


 

Україна та Швеція обговорюють можливість постачання ЗСУ винищувачів Gripen.


 

 

За даними видання, високопоставлені посадовці адміністрації президента США провели перемовини з колегами в Сеулі.


 

 

Попри війну в секторі Гази Європейський Союз залишатиме в пріоритеті підтримку України у її відбитті російської агресії.


 

 

Латвія щодня відчуває на своїх кордонах гібридну загрозу з боку білорусі, яка підтримує російську агресію.


 

 

Словацький уряд припинить військову допомогу ЗСУ, але не заважатиме приватним фірмам постачати зброю за діючими контрактами.


 

До кінця 2023 року Україна отримає ще дві системи протиповітряної оборони IRIS-Т від Німеччини для захисту цивільної та енергетичної інфраструктури від російських атак взимку.


 

Фінляндія підтримує передачу заморожених активів російської федерації та наближених до кремля олігархів на відбудову України.


 

У Брюсселі при аналітичній незалежній організації "Європейський центр політики" (European Policy Center), яка працює з 1997 року, створили Оперативну групу з розширення ЄС


 

Україна ще на крок наблизилася до вступу до Європейського союзу. Сьогодні Єврокомісія офіційно рекомендувала країнам-учасницям розпочати переговори з Києвом.


 

 

Влада Ірландії запровадила нові суворі правила для біженців з України. Зокрема, українці, які захочуть виїхати на Різдво, можуть втратити безкоштовне житло.


 

 

Більшість українців хочуть, аби наша країна стала членом ЄС. Але зазначають, що державі ще потрібні реформи.


 

 

Міністерство оборони прийняло на озброєння для ЗСУ чергові зразки бронетехніки.