Пт, 2024-03-29, 14:14
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

« 1 2 ... 8 9 10


Ще минулої весни заговорили про новий роман Надії Грановської-Мейхер з групи "ВІА Гра". Обранцем красуні став відомий бізнесмен, генеральний директор фірми з продажу жіночого одягу Михайло Уржумцев.

Останні Новини шоу-бізнесу | Новини європейської України| Додано: 2011-10-28| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)


Гурт Sirena стала найкращим українським виконавцем (Best Ukrainian Act) за версією 18-й щорічної музичної церемонії нагородження MTV Europe Music Awards 2011.



Сьогодні в Києві стартує міжнародний тиждень моди Mercedes-Benz Fashion Week Kiev, який пройде до 23 жовтня. Модна подія осені стане першим заходом, який відбудеться в "Олімпійському дворику".




Днями чеченці некоректно обійшлися із українською народною співачкою Ані Лорак. Ані Лорак із добрими намірами приїхала привітати чеченську столицю із річницею.



Власниця найсексуальнішого голосу співачка Ольга Горбачова дає відкриті уроки німецької мови в кліпі на свою нову пісню Kleine.


Скандальний кліп гурту "ДИО.фильмы" набрав 100 тисяч переглядів в інтернеті і потрапить на телебачення. Учасники групи власними силами зняли кліп на пісню "Ты зря ему дала".


1 жовтня в VIP-терміналі донецького аеропорту на БТРі зустрічали гостю XVIII Міжнародного фестивалю "Зірки світового балету" Анастасію Волочкову.


Старший син найбагатшого українця Ріната Ахметова 23-річний Дамір одружується на дочці сербського "цукрового короля" Міодрага - 20-річній Костич Діані.




Літак з американською співачкою приземлився в Борисполі вночі проти 25 вересня. Вона поселилася в готелі "Опера". А 25 вересня, по обіді - вже вирушила на шопінг.



Дружини футболістів "Динамо" Мілоша Нінковича та Олександра Алієва – Деяна і Тетяна, - взяли участь у показі колекції вечірніх суконь дизайнерів Марини і Олени Гуралюк.


На показі відомого українського дизайнера Сергія Єрмакова його улюблена муза Ірина Білик профелювала у оригінальних черевиках - туфлі Білик були з каблуком у формі чоловічого статевого органу.



Дружина мера Києва Леоніда Черновецького Аліна Айвазова планує відкрити у Києві магазини високої моди, ювелірні бутіки для мільйонерів, ресторан змішаної кухні, де готуватимуть за її рецептами та знятися в кіно.


Героїня недавніх світських хронік, блондинка на Бентлі, "міс аварія" Маргарина Смілянська-Галицька (співачка РІ) ще у 2009 знялася оголеною для Playboy.

1-15 16-30 ... 106-120 121-135 136-148