Чт, 2024-03-28, 17:16
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

16:01
Mercedes-Benz Fashion Week Kiev стартує у Києві
Інші останні Новини шоу-бізнесу

Сьогодні в Києві стартує міжнародний тиждень моди Mercedes-Benz Fashion Week Kiev, який пройде до 23 жовтня. Модна подія осені стане першим заходом, який відбудеться в "Олімпійському дворику" НСК "Олімпійський".

У цьому сезоні міжнародна fashion-подія в Україні Kiev Fashion Days змінює свою назву на Mercedes-Benz Fashion Week Kiev за прикладом знаменитих тижнів мод, які проходять в Нью-Йорку, Берліні, Стокгольмі й Москві. Автомобільний бренд також є партнером Тижнів моди в Лондоні, Мілані, Нью-Йорку і Парижі. Крім того, в 20 країнах світу проходять fashion-події під брендом Mercedes-Benz.

Крім назви, змінилося і місце проведення показів - замість Мистецького арсеналу, тиждень моди перемістилася в VIP-зону недавно відкритого НСК "Олімпійський". Mercedes-Benz Fashion Week Kiev стане першим заходом, який відбудеться в "Олімпійському дворику" НСК "Олімпійський", повідомили організатори цієї модної події.

Організатори підкреслюють, що структура Тижня моди, що складається з показів на головному подіумі, перформансів та інсталяцій, освітніх лекцій представників світової fashion-індустрії буде розвинена і укріплена. Відкриє Mercedes-Benz Fashion Week Kiev 19 жовтня новий арт-проект-перформанс "Серце берези" художниці Зінаїди Лихачової.

Київський Тиждень моди, що складається з показів на головному подіумі, перформансів та інсталяцій, освітніх лекцій представників світової fashion-інтустрії, об'єднає українських та зарубіжних дизайнерів, редакторів авторитетних журналів про моду і міжнародних fashion-оглядачів, байєрів і блогерів.

Однією з головних подій Mercedes-Benz Fashion Week Kiev стане показ 20 жовтня нової колекції протеже Карла Лагерфельда, Жана-П'єра Браганзи (Jean-Pierre Braganza) під назвою PRAXIS.

Mercedes-Benz Fashion Week Kiev продовжує лінію Kiev Fashion Days і представляє нове покоління дизайнерів, які, на думку організаторів, у своїй творчості, а також у роботі зі створення та просування fashion-брендів орієнтуються на стандарти, прийняті в світовій моді.

Цієї осені свої колекції представлять La Maison du Couturier (Lamberto Petri, Milan), Tegin (Moskow), LP by Poustovit, sasha.kanevski, а також 4 дебютанти, які зарекомендували себе в рамках off-програми і здобули схвалення міжнародних fashion-критиків. Це Юля Паскаль, Антон Белінський, Костя Омеля і Саша Глибіна.

Mercedes-Benz Fashion Week Kiev - це лише модна подія, яку організатори просять не плутати зі світськими заходами, що проходять в Києві. Українські та міжнародні гості Mercedes-Benz Fashion Week Kiev - це ті люди, які створюють сучасну fashion-індустрію.

Зауважимо також, що в Києві 17 жовтня закінчилася інша подія в галузі моди - 29-й Ukrainian Fashion Week.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини шоу-бізнесу | Переглядів: 1418 | Додав: nowyny | Теги: Mercedes-Benz Fashion Week Kiev | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]